• 20

Svi se čude imenu koje je poznata voditeljka dala sinu, a evo njegovog porekla

Mnogima je bilo krajnje neobično ime koje je voditeljka odabrala za sina

  • 20

Srpska voditeljka Kristina Radenković porodila se krajem novembra kada je na svet donela drugo dete, sina, kojem su dali ime Rogan.

Novorođeni član porodice dobio je ime crnogorskog porekla, a voditelja je rekla kako su odavno imali spremno ime za dečaka.

Još tokom trudnoće Kristina je nagovestila da će sinu dati nesvakidašnje ime:

– Čućete ime kad se porodim, a verujem da će vas zabaviti i nasmejati. Meni je predivno. Čim smo se zaljubili, Nikola i ja smo smislili imena za ćerku i sina. Tara je, zapravo, trebalo da se zove Anda. Ne pitajte zašto, ne umem da vam objasnim. Pošto su se svi članovi naših porodica pobunili, tetka je presudila da bude Tara. Oko muškog imena nema pregovora. Posle toliko dana mučnine i povraćanja, ja sam ta koja odlučuje – izjavila je voditeljka nedavo za Hello.

Voditeljka je u nekoliko navrata isticala kako je oduvek želela da ima sina kojem će dati ime Rogan, po knezu Roganu iz Gorskog vijenca.

Knez Rogan je u Gorskom vijencu seoski knez i ugledan stariji čovek. U Hercegovini se može čuti kao prezime, a sve češće ga čujemo i u Holivudu- komičari Set Rogan i Džo Rogan.

Kristina Radenković

Foto: Instagram/krisradenkovic

Nakon što je voditeljka saopštila ime svog sina na društvenim mrežama krenuli su komentari čuđenja zbog ovog neobičnog imena.

- Kakvo je to ime, pitala se jedna komentatorka na internetu dok je druga napisala da je od ovih slova moglo da se sastavi ime Goran.

- Silno me interesuje ideja i razlog davanja ovog imena. Kako ga je uopšte prihvatio matičar? Nikad čula. A i da li je razmišljala, odnosno, razmislja li da će to dete sutra biti čovek koji ze zove Rogan, bio je treći komentar.

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Mila

    Ona nije sva svoja, jel se sprda. Ko joj dozvoli . Neka je mali živ i zdrav. Može Goran.

  • Boba

    Mogla si mu dati ime Robert Ronaldo Riki Ricmond. Ma tvoj izbor nek je ziv i zdrav. A kad odraste gledaj gde ces se sakriti, kad pita ko mi nade u ovakvo ime majko reci mi zivotati moga.

  • Neki tamo

    Samo Dane, Mane i Joja!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima