≫ 

Tajna osećanja princa Čarlsa prema Elizabeti, optuživao je da je bila hladna i distancirana majka

Veza između kraljice Elizabete II i njenog najstarijeg sina Čarlsa oduvek je bila škakljiva

  • 4
Kraljica Elizabeta, Princ Čarls Foto: Profimedia/KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press

Netflikosva serija "The Crown" prikazala je u šestoj epizodi mladog princa Čarlsa koji za svoju majku, kraljicu Elizabetu, izjavljuje da je previše hladna.

Izvor blizak kraljevskoj porodici kaže da je u stvarnom životu veza između kraljice i njenog najstarijeg sina oduvek bila krhka te da tvrdnje iz serije nisu nužna fikcija.

- Veza između princa Čarlsa i kraljice je oduvek bila komplikovana, kao veza između majke i najstarijeg sina, ali i kao veza koja je bila puna očekivanja od sina koji je kraljičin naslednik - rekao je izvor za Fabulous Digital.

- U tajnosti Čarls je optuživao majku da je bila previše hladna, distancirana i nedostupna jer je kraljica mnogo putovala tokom njegovog odrastanja. Ljudi koji su bili zaduženi za njegovo čuvanje, a ne njegovi roditelji, naučili su ga kako da se igra, prisustvovali su njegovim prvim koracima, nagrađivali ga i kažnjavali, pomogli mu da svoje prve misli pretoči u reči - dodao je izvor, a jedan anoniman član kraljevske posluge jednom prilikom je opisao prioritete Elizabete II.

1954. god. Kraljica Elizabeta II i Vojvoda od Edinburga na balkonu sa decom, princezom Anom i princom Čarlsom Foto: AP/Tanjug

- Kraljici su i pre rođenja dece na prvom mestu uvek bili psi i konji.

U kraljevskoj porodici vladalo je mišljenje da je decu bolje ostaviti kod kuće u poznatom okruženju sa dobrom dadiljom, nego ih vući po svetu na razna putovanja na koje članovi porodice moraju da idu.

Video: Tramp se sastao sa kraljicom, pa je usledilo neobično rukovanje

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    19. decembar 2019 | 19:24

    Искрено,и ја БиХ била хладна према сину који се оженио камилом...

  • Svasta

    19. decembar 2019 | 17:20

    Ruzne li zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA