Neodoljivo: Mačka pomaže ženi u dojenju bebe

Jedna mama je dobila najslađeg pomoćnika u kući - macu Fostera koji joj svaki put pomaže da doji bebu

  • 7

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Foster (@fostersfurryfosters) on

Mlada mama Karli Serkovič podelila je prelep video snimak na kome njena mala mačka pomaže da lakše podoji dvoipomesečnu bebu Fostera.

Kako je otkrila Karli, maca Dopel je iznenada skočila na nju, a potom počela da joj pritiska grudi šapicama i samim tim efektivno izvlači mleko za bebu.

- Prvi put kada je Dopel počeo da mi pomaže u dojenju pomislila sam kako je zabavan i sladak. On je stavno oduvek bio neverovatno mio tako da sam ponosna što je tako nežan prema mom sinu - istakla je Karli.

Kada je ova mama podelila dirljiv video na na društvene mreže, niko nije mogao da odoli slatkoći mace, a uglavnom su svi pohvalili što Karli već od malih nogu razvija poseban odnos između sina i životinje.

Inače, ovakvo ponašanje mačaka nije neobično. Mace često zabadaju šape na nežnu površinu, a to obično rade kada su srećne i opuštene.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaa

    9. januar 2020 | 19:50

    Mace pipka grudi pa ce beba da sisa i ona dira, nemam nista protiv zivotinja al u blizini beba i njihovih rucica i usta nikako. Doduse i ovo snimanje kako doji bebu, sta joj je to trebalo. Imal vise igdje privatnosti i intime😒

  • N

    9. januar 2020 | 14:35

    Pomocicu i ja ako treba

  • Dmd

    9. januar 2020 | 17:26

    Kako ima hrabrosti da pusti macku sa kandzama blizu tako male bebe 😦😳

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA