≫ 

"Do kada će slavne dame da nam serviraju priče da je moguće prirodno zatrudneti u petoj deceniji"

 ≫ 

Nekada deluje kao da poznatim ličnostima cvetaju ruže na svim poljima i da nemaju nikakvih problema, ali to ipak nije tako jer su i oni samo ljudi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika obicno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tea

    14. januar 2020 | 12:20

    Svega ovoga sam bila svesna kad sam nakon studija odlucila da cu da uradim obrnuto od ostalih i da mi je prioritet dete dok sam u snazi, a za karijeru imam vemena. 10 godina kasnije vidim da sam bila apsolutno u pravu.

  • Zoja

    11. januar 2020 | 09:13

    Svoje prvo dete sam rodila sa 38 adrugo sa 40, moja prababa rodila sa 48 godina ,radijati treba ali ranije to sada vidim kada imam 50 godina ,koliko sam umorna i matora za tako malu decu,ali stvarno ,nekada nemam snage da pratim njihove aktivnosti a moram ipak želim svima da ostvare svoj san da imaju decu ,ništa lepše im se neće desiti u životu

  • obicno

    10. januar 2020 | 22:55

    Da ali zaboravljamo da svaka trudnoca i dojenje odgadja potrosnju jajnih celija tj ciklus tako da zena koja je rodila 4 dece kao da je za svako dete godinu i po mladja i nase bake su radjale po petoro sestoro dece bez problema ali su pocinjale da radjaju u ranim dvadesetim ili jos ranije .Tako to sto je moja baka zatrudnela u 46 i nosila trudnocu (da zaboravlja se da je statistika da je ostala trudna ne i da je iznela trudnocu)i morala abortirati dete u 5 mesecu jer je imala predinfarktno stanje i zivot joj je bio ugrozen (umrla je u 62 godini od srca )I postoji mali ali mali broj zena koje ostanu trudne u 40 .Gorko sam se kajala jer sam odlagala trudnocu godinama i posle 5 VTO ostala sam trudna u 38 godini prirodno i rodila devojcicu.Od tad pokusavamo da dobijemo dr dete .Ostala sam trudna u 40 i imala pobacaj tako da pokusajete zene sto ranije ako imate coveka kog volite od srca vam zelim da ne prolazite kroz isto kao ja i gomile dr zena .I nek vas ne nerviraju gomila dobronamernih saveta kojima su me obasipali porodica i prijatelji ,mislila sam da sve znam i da su oni kreteni ali ispostavilo se da sam obicna glupaca koji je Bog na srecu blagoslovio i dao mi moje dete .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA