≫ 

Poznata lepotica progovorila o dojenju: "Osećala sam pritisak, ćerka je isisavala energiju iz mene"

Glumica i manekenka Kejt Upton podelila je svoje iskustvo dojenja, te je istakla da je to bio veoma stresan period za nju. KAŽE DA DOJENJE NIJE KUL

  • 1

Jedna od najlepših žena sveta, 27-godišnja manekenka Kejt Upton 2018. godine je rodila ćerku Ženeviv Apton Verlander, a sada je po prvi put progovorila o majčinstvu.

Kejt, koja je prvo dete dobila u braku sa bejzbol igračem Džastinon Velanderom, prisetila se kako su protekli prvi meseci života njene ćerkice, ali i kakav je pritisak imala u periodu dojenja bebe.

- Kada sam dobila Ženeviv moj život je postao predivan, ali sam osetila i ogroman pritisak zbog svih stvari koje moram da uradim, poput dojenja. Zapravo, dojenje je isasavalo energiju iz mene. Shvatila sam da moram da se smirim i da dozvolim svom telu da se oporavi - ispričala je u intervju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Prema Centru za kontrolu bolesti (Centers for Disease Control) čak 60 posto majki prerano odustajenje od dojenja, iz različitih razloga, a najčešće je reč o problemu sa proizvodnjom melkom.

I druge poznate ličnosti su prošle kroz istu situaciju kao Kejt. U maju mesecu američka glumica Hilari Daf je podelila fotografiju na kojoj izmlaza mleko za svoju jednogodišnju ćerku Benks, pa se požalila da joj odgajanje dvoje dece, zajedno sa poslovnim obavezama, jako teško pada.

Video: Da li vam smeta dojenje bebe u javnosti?

- Potrebna mi je pauza. Osećam se tužno i frustirano, ponekad mislim da mi ništa ne ide od ruke - napisala je Hilari svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by hilaryduff (@hillaryduff) on

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    22. januar 2020 | 09:07

    Dete se doji a ne da joj se na flasicu daje svoje mleko. Dojenje je prirodan i prijatan cin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA