Ešli Grejem pokazala kako zaista izgleda žensko telo nakon trudnoće

Ešli Grejem javno progovorila o izazovima sa kojim se susreće nakon porođaja

  • 9
Ešli Grejem Foto: Instagram/theashleygraham

Najpoznatiji plus-sajz model, 32-godišnja Ešli Grejem svojim objavama izaziva veliku pažnju internet publike.

S obzirom da je nedavno postala majka, lepa brineta je rešila da pokaže svoj izgled i da podstakne raspravu o fizičkim promenama kroz koje žensko telo prolazi tokom trudnoće.

U svojoj objavi na Instagramu manekenka je napisala da pre porođaja nije bila svesna kako će zapravo "drugo stanje" da se odrazi na njeno telo, kao i da se nedovoljno priča o tome...

- Sve ove godine sam provela u modnoj industriji i nikada ne bih ni pomislila da će pelene predstavljati moj omiljeni deo odeće... Niko ne govori o periodu oporavka kroz koje nove mame moraju da prođu. Neverovatne su prepreke sa kojima se i dalje susrećemo kada pričamo o tome kroz šta žene zaista prolaze - napisala je Ešli.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ispod slike na kojoj Grejam nosi široku top majicu i sivi šorts ređali su se komentari podrške u kojoj su se mnoge žene zahvalile što je podelila privatnu fotografiju i progovorila o svom iskustvu. Pojedine mame su takođe u komentarima pisale o vaginalnom krvarenju ističući da je to sasvim normalna pojava koja obično traje od 24 do 36 dana nakon porođaja.

Nekoliko nedelja nakon porođaja kod žena se javljaju vaginalne izlučevine ("lochia“). Lochia nakon porođaja je mešavina krvi i sluzi, koja su odvojena od rane u materici, formirana nakon odlaska na mesto deteta.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarijaR

    13. februar 2020 | 17:25

    Debela bila,debela ostala. Pa nije trudnoća kriva što neko nema kočnice, nego źdere kao da je sudnji dan. Ja sam dobila po 12 kila u obe trudnoće i imala da skinem dobrih 7 nakon porođaja i skinula za mesec i po, bez neke muke. Imam isto kila kao i u srednjoj školi.

  • Hana

    13. februar 2020 | 16:53

    Kilogrami su ok al sto nije pazduh sredila za ovakvu fotografiju

  • ime

    13. februar 2020 | 16:38

    Esli grejem je imala 20 kila viska i pre trudnoce tako da ovako ne izgleda zensko telo nakon trudnoce vec ovako mozda izgleda debela zena nakon trudnoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA