≫ 

Kako da imate seks kad imate decu? Prvo, zaključajte vrata spavaće sobe

Saveti kako da na najbolji način provedete intimno vreme sa svojim supružnikom...

  • 13

Roditeljstvo može biti zamorno. Pogotovo ako imate više dece. Retki su samostalni trenuci, kao i oni koje nesmetano možete provesti sa svojim supružnikom.

Klover Strod ima petoro dece - Džimija, Doli, Deša, Evanđelinu i Lestera. Za "Gardijan" je dala nekoliko saveta ženama - kako da na najbolji način provedu intimno vreme sa svojim suprugom.

Koristite svaki trenutak

Klover i njen suprug Pit su često razdvojeni, jer on zbog posla mora da putuje. Ponekad sedmice, čak i meseci prođu pre nego što zajedno odu u kasnu kupovinu u supermarket. Ona smatra da čak i odlazak u trgovinu u 22:20h uveče može biti dovoljan da podseti bračni par da su se voleli i pre nego što su došla deca.

Izbegavajte korišćenje društvenih mreža

Klover kaže da mnogo vremena provodi na Instagramu, ne zato što je zavisna od toga, već zato što joj je usko povezano s poslom kojim se bavi.

- Kad smo zajedno, sklanjamo mobilne telefone. Kupili smo budilnik, a telefone držimo van spavaće sobe - kaže Klover.

Nemojte biti zlopamtilo

U dugoročnoj vezi, male uvrede se mogu nagomilati i stvoriti nešto toksično. Čak i nakon čestih svađa sa suprugom, Klover drži u podsvesti da i dalje želi da ostane u braku.

- Čim padnu određene teške reči, trudimo se da o tome razgovaramo. Tad ili nedugo zatim. To radimo iz razloga da nam veza ne bi pukla. Komunikacija je obavezna. Nemojte se svađati samo da biste dobili, jer time tvrdite da je druga osoba idiot, što i vas čini idiotom jer ste se venčali s takvim partnerom - isitiče Klover.

Porodica Foto: Shutterstock

Zaključajte vrata spavaće sobe

Ovo može biti vitalno za seks, ali i za razne ozbiljne razgovore koji moraju biti obavljeni.

Imajte seks

Što češće - to bolje! Klover smatra da bi to trebalo da bude svaki dan, kad god se ukaže prilika, a ne da se čeka po mesec dana za idealne uslove.

Video: Sin ulovio majku kako gleda porno film preko VR naočara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    16. februar 2020 | 22:31

    naj bolji seks je kad se zena dopisuje sa nekim a ti odpozadi zavlacis polako

  • DARKO 100%

    16. februar 2020 | 21:51

    Pa lepo,isto kao sa ljubavnicom/ljubavnikom,kad ste sposobni za prevare onda mozete i decu prevariti ,dajte im pare nek idu negde u setnju,kad su letnji raspusti utrapite ih babama i djedovima,pa se onda mozete seksati po ceo dan,pa ih pitate jel hoce da idu do grada da hvataju zjale po gradu tako deca ce jvatati zjale a vi u krevetu jedno drugo😉ma postoji je.....cina na vise nacina😄

  • Ubeđen sam da...

    16. februar 2020 | 21:42

    Ja sam ubeđen da neću još imati ženu jer kad nisam do sad izgubio nevinost tj probio led ne verujem da ću u skorije vreme i ja to sve potpisujem i ja sam ubeđen da je to tako. Iako obožavam žene da vidim nikad nisam bio sa nikim pa eto moguće je sve na balkanu 21 godina a nevin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA