Svako danas ima decu: Blogerka "ubila boga" u dvogodišnjoj ćerki jer joj je upropastila komad šminke

Komentatori su bili zgroženi onim što su čuli

  • 7
Mišel Grejs foto: printscreen/youtube/Michelle Grace

Jedna majka optužena je za zlostavljanje deteta nakon što je objavila video u kojem navodi da je "ubila boga" u dvogodišnjoj ćerki nakon što joj je uništila šminku.

Mišel Grejs, američka bjuti influenserka postavila je video na Jutjub u kojem objašnjava kako joj je ćerka uništila paletu sa senkama, zbog čega je dobila batine.

Dok priča na videu, koji je potom uklonila, čuje se njena dvogodišnja ćerka kako u pozadini plače.

- Svi ste čuli to, zar ne? Moja dvogodišnja ćerka je dobila batine jer bez obzira na to koliko joj puta kažem da mi ne dira šminku, ona je*eno ne sluša - kaže ona.

Nakon što je objasnila kako je njena ćerka uništila paletu senki kozmetičke kuće Džefri Star objasnila je i koliko ju je tukla.

- Ruka me boli jer sam ubila boga u njoj. Ne doslovno, ali sam joj očitala lekciju. Nek budem prokleta ako ovako bude gazila po mojim naređenjima - rekla je dodajući da izbegava da tuče ćerku osim ako to nije neophodno.

Komentatore je ovaj snimak jako uznemirio, pa su neki savetovali da se pozove socijalna služba u dom mlade blogerke kako bi se ispitala njena sposobnost da bude roditelj, ali i zdravstveno stanje deteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. mart 2020 | 13:45

    Jao sta dramite,pa neka je tukla! Mora da zna sta sme,a sta ne,kada upozorenja ne vrede,nista nije strasno da je malo pucne po dupetu,pa ne moze da dozvoli da je ne postuje sa dve godine,sta bi bilo kasnije! Treba da pusti da ona nju za koju godinu udari,glupi Amerikanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA