≫ 

Suprug joj je pre 33 godina otrgao ćerku iz naručja: Ovo je njihov prvi zagrljaj

Pripremite maramice, biće vam neophodne

  • 0

Šejla Henderson (33) iz Ohaja, porasla je uz Nensi i Džimi, par koji je usvojio kada je imala samo deset meseci. Iako su svi mislili da je Šejla data na usvajanje zbog loše finansijske situacije u njenoj porodici, tek nedavno je otkriven pravi razlog njenog razdvajanja od svoje biološke porodice.

- Ceo život su mi govorili da me je majka ostavila zbog loše finansijske situacije u porodici. Međutim, to nije istina. Moji roditelji su bili u braku, imali su još jednu ćerku. Moja sestra je imala tri godine kada sam se ja rodila. Kada sam imala mesec dana, otac je izbacio majku na ulicu, a mene dao na usvajanje. Moju sestru je, logično, zadržao. Kada se majka pormirila sa ocem nakon mesec dana i vratila u kuću, saznala je da mene nema. Nije mogla da veruje - ispričala je Šejla za "Dejli mejl".

Kada je majka otišla do agencije za usvajanje kako bi vratila svoju ćerku, rekli su joj da "mora da plati". Nakon mesec dana vratila se sa potrebnim novcem i devojčica je vraćena roditeljima.

Ali, njihovoj zajedničkoj sreći došao je ponovo kraj nakon samo mesec dana.

- Otac me je ponovo dao na usvajanje. Majka se vratila u agenciju, prikupila neophodan novac, pokušala da me vrati, ali bilo je kasno. Bila sam usvojena. Majka je ostala još 27 godina sa mojim ocem. Godine su sestri i njoj prolazile u suzama, želji da se njihova beba vrati kući. Majka i sestra su, pored svega što su prošle sa mnom, prolazile i kroz ozbiljna zlostavljanja od strane mog biološkog oca. Majka je smogla snage da ga ostavi tek pre sedam godina, a onda je krenula u borbu za moj pronalazak - objasnila je Šejla.

Njih tri su se nedavno ponovo zagrlile, nakon više od 30 godina razdvojenosti.

Kako je izgledao njihov susret, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Srce se zaljubilo u tebe: Razgovor usvojene devojčice i majke bukvalno topi srca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA