≫ 

"Porodica pokojnog supruga je užasnuta jer sam tako brzo pronašla novu ljubav"

"Pre šest meseci izgubila sam supruga"

  • 6
Starija žena, mlađi muškarac Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna žena ispričala je svoju sudbinu nakon što je izgubila supruga. Na internetu je želela da ostane anonimna zbog delikatne situacije u kojoj se našla s novim partnerom.

- Pre šest meseci mi je preminuo suprug. Naš brak nije bio na sjajnom putu u poslednjih nekloliko godina. Ja imam 53 godine, a on je imao 55 kada je umro. Imao je srčanih problema, pa se ponašao u skladu sa svojim mislima - da je život prekratak da bi se gubilo vreme. U skladu s tim doveo je i ljubavnicu u našu kuću iako je mislio da ja to ne znam. Pronašla sam poruke koje je razmenjivao s njom. Svađa je bila žustra, ali smo nekako odlučili da nastavimo dalje zajedno.

Mesec dana nakon toga je preminuo. Samo nekoliko meseci nakon upoznala sam predivnog muškarca zbog kojeg sam počela da se osećam kao nikada do sada. Ostaje kod mene preko vikenda, a porodica mog supruga je počela da pravi užasne komentare. Na korak sam da im kažem da me je pokojni suprug varao – završila je svoju ispovest.

Psiholog je ovoj ženi savetovao da ništa ne govori njegovoj porodici jer bi mogla samo da pokrene još veće probleme i poručio joj da ne obraća pažnju na njihove kometare.

Šta biste vi savetovali nekome ko bi se našao u ovakvoj situaciji?

Video: Priča majke i sina koji žive u kolima pogodila Beograđane: Svaki dan ćemo im donositi hranu

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    12. mart 2020 | 22:40

    Neke nadju druge i pored zivog tako da opusti se i uxivaj to vaxi i za muskarce.

  • игњет

    12. mart 2020 | 23:13

    Ти више ниси никоме обавезна. Ако останеш вечно сама. Онда ће нешто друго наћи. Ако није то. Онда је нешто друго. Имаш срећу да си убрзо нашла љубав. Можда је ипак већа сила желела да будеш срећна. Зато то и живи. Буди сретва и не гледај нинакога. Ако ниси овисна о њима и самостална си. Ти имаш овај живот. Онда га ти са пуним плућима живи. Све најбоље 👍👍👍👏👏❤️❤️❤️ теби и твојо новој љубави

  • Siki

    13. mart 2020 | 09:07

    A sta je zivot bez ljubavi? Zivi svoju srecu , sta imas od toga sta drugi misle. Gledaj sebe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA