≫ 

Objava koja je raznežila milione: Dirljiv susret oca i sina otkriva snagu ljubavi u doba korone

Fotografija sina koji razgovara sa ocem kroz prozor jer je u izolaciji usred pandemije korona virusa viralno se širi internetom

  • 0
Otac i sin

Foto: Facebook

Dirljiva fotografija je objavljena na Fejsbuku i pokazuje koliko je sin bio spreman da ide daleko kako bi proveo vreme sa ocem nakon što je ustanova za negu starijih lica odlučila da ne prima posetioce.

Sendi Hamiliton iz Minesote radi u ustanovi za negu staraca koja je trenutno zatvorena jer su službenici zabranili svaki vid kontakta kako bi pomogli usporavanje širenja Covid-19.

Dok je radila u svojoj smeni, Sendi je bila svedok prelepog trenutka između oca, stanara u ustanovi, i njegovog sina koji ga svakodnevno posećuje i odlučila je da sliku podeli na društvenim medijima.

Fotografija otkriva kako stariji muškarac sedi u fotelji unutar svoje sobe, a njegov sin ispred prozora. S obzirom da ne mogu da ostvare blizak kontakt njih dvojica komuniciraju putem telefona.

- Živimo u karantinu, tako da ovaj muškarac dolazi svakog dana da poseti svog oca i oni razgovaraju telefonom - najslađa stvar ikada - napisala je Sendi u svojoj objavi koja je podeljena više od 240.000 puta.

korona virus, koronavirus

Foto: Tanjug/AP

Simpatični susret oca i sina je izazvao ogroman broj komentara ljudi širom sveta, a svi su se složili da ova prelepa slika najbolje predstavlja ljubav.

- Tako slatko! Nadam se da će me jednog dana neko toliko voleti. Kakav dobar sin!

- Ovo je prava ljubav!

- Ti si tako divan sin! - samo su neki od komentara.

Video: Srce će vam pući od nežnosti: Otac bez ruku 24 sata dnevno savršeno brine o sinčiću

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA