≫ 

Zrenjaninska porodica za primer očekuje prinovu u avgustu: "Dani izolacije nam ne padaju teško"

U Zrenjaninu ih znaju kao uspešne sportiste

  • 2
Porodica Pavlov Tepavički foto: Zrenjaninski.com

Porodica Pavlov Tapavički jedna je posebna zrenjaninska porodica. Zrenjanince Biljanu Tapavički Pavlov i njenog supruga Predraga Pavlova – Pecu znaju kao vrlo uspešne sportiste. Maminim i tatinim stopama sasvim je sigurno krenuće i njihovi sinovi – četvorogodišnji Teodor i jednoipogodišnji Aleksa.

I Teodor i Aleksa, naime, sa tri i po, odnosno mesec i po dana, u kolicima i naručju, već su istrčali svoje prve trke zadovoljstva na novosadskom i zrenjaninskom polumaratonu.

– Nama je sport u krvi. Ja sam prvo počela da se bavim plivanjem, pa sam, kada sam imala sedam godina, prešla na džudo, i u međuvremenu sam postala nosilac crnog pojasa prvi dan. Nakon toga, počela sam da treniram sambo. To je ruska odbrambena veština bez oružja. I tu sam imala uspeha kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Usledilo je rvanje slobodnim stilom, pa sportski džiu džicu – kaže za portal zrenjaninski.com Biljana Tapavički Pavlov.

Baš baveći se džiu džicom, Biljana je upoznala svog sadašnjeg supruga.

- Predrag se bavio karateom, pa dizanjem tegova, i do pre nekoliko godina je držao državni rekord. Onda je počeo da trenira džiu džicu i na kraju ninđucu, u kom ima crni pojas prvi dan. I Peca ima mnogo medalja i sa državnih i sa međunarodnh takmičenja – ističe Biljana.

Dani isupunjeni raznim aktivnostima

Porodica Pavlov Tepavički foto: Zrenjaninski.com

Porodici Pavlov Tapavički ne padaju teško dani u vanrednom stanju.

– Imamo dvorište i baštu, u kojoj smo posadili povrće. Teodor i Aleksa crtaju, boje, ljuljaju se, pravimo zajedno ukrasne kamenčiće. Tatu povremeno pustimo da radi u svom studiju. Zajedno vežbamo, jer imamo opremu u kući. Sigurno je da će i naši dečaci biti sportisti, ali kojim će se sportom baviti, prepustićemo njima da izaberu. Ono što je sigurno je da će krenuti od plivanja, jer i Peca i ja smatramo da moraju da znaju da plivaju – ističe Biljana.

Porodica Pavlov Tepavički foto: Zrenjaninski.com

Porodica Pavlov Tapavički u avgustu očekuje prinovu, a Teodor i Aleksa će dobiti sestru. Biljana se, od kada je postala mama, kako sama kaže, bavi fitnesom, a treninge drži mamama i bebama.

- Sport je divna stvar i preporučujem mamama da vežbaju zajedno sa bebama. To je i svrha mojih treninga, da vežbaju a da ne moraju da bebe ostave nekom na čuvanje, nego da to svi radimo zajedno – završava Biljana Tapavički Pavlov.

Video: Porodica je najvažnija: Da li je ovaj tata pobednik karantina?

(Zrenjanski.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA