Možda je i to razlog zašto je napustila kraljevsku porodicu: "Megan je bila jako ljubomorna na Kejt"

A ni kraljevska porodica nikada nije mogla da je prihvati

  • 7
kejt midlton i megan markl Elizabeta i Kejt MidltonFoto: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

U nedavno objavljenoj knjizi "Palata u Kensingtonu: Intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl", autora Toma Kvina, opisan je intervju sa neimenovanim članom kraljevske posluge koji je prepričao kako se supruga princa Harija, Megan Markl, izvikala na poslugu Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, prenosi časopis Mari Kler.

U knjizi se detaljno opisuje period tokom kojeg se mlada Megan Markl, pre kraljevskog venčanja, adaptirala na dvorski život i učila o protokolima ponašanja i ophođenja u engleskoj kraljevskoj porodici.

U palati u kojoj su živeli princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, Megan Merkl je, prema priči neimenovanog člana kraljevske posluge, bila ljubomorna na poziciju princa Vilijama i Kejt Midlton.

- Želela je da bude voljena kao princeza Dajana, ali je grubo zahtevala da posluga reaguje na svaki njen pogled. Bilo joj je teško da pronađe meru i ponaša se uravnoteženo kao Kejt Midlton. Preterivala je u isticanju svoje kraljevske pozicije jer se očigledno osećala ugroženo. Mnogi članovi kraljevske porodice joj i danas zameraju na prvom braku i nemaju simpatije prema njoj, a ona je toga svesna, pa se to odražavalo na njeno ponašanje - ispričao je Kvinov anonimni izvor u palati u Kensigtonu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. maj 2020 | 13:08

    Kejt ce jednog dana biti kraljica..Skolovana zena,Engleskinja..Megan je Amerikanka,Amerikanci nemaju istoriju,nastali su od sljama koji su terali iz Evrope,ne moze takva osoba bez porekla da bude princeza,a i sama ne shvata tradiciju i istoriju..

  • PRLE

    5. maj 2020 | 13:46

    Nemoze ona Keyt ni cipele zasnjirat,

  • Jadna Kejt

    5. maj 2020 | 13:18

    A zasto bi bila ljubomorna na Kejt, trebalo bi da je obratno. Kejt tamo nikad neće imati svoj život. Trebalo bi ko Dajana da se razvede i ostavi muža koji bez u njihovom slučaju babe ne zna da mrdne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA