O ovome svi maštamo mesecima: Našli način kako da zagrle najmilije u doba korone. Rasplakaće vas

Porodice u vreme pandemijer korona virusa prinuđene su da se "vole na daljinu"

  • 1
zagrljaj, grljenje Foto: Printscreen/Twitter/@radiogoldsmith

Pandemija korona virusa u velikoj meri uticala je način na koji smo do sada živeli. Države su uvele ristrikcije kretanja kako bi se sprečilo dalje širenje smrtonosnog virusa, zatvorile radnje tržne centre, ali jedna od najstrožijih mera je bila ona koja se tiče socijalnog distanciranja.

Porodice su morale da se “vole na distanci”, odnosno članovi nisu u prilici da zagrle svoje bližnje. To se posebno odnosi na starije članove, s obzirom da korona virus najteže pogađa upravo tu grupu ljudi.

Međutim, jedna porodica u Velikoj Britaniji rešila je problem kako da se spreči širenje virusa koji je do sada odneo preko 311.000 života širom sveta, a da se opet oseti toplina zagrljaja i "bezbedno" prekrši socijalno distanciranje.

Tako su napravili zavesu od plastike, preko koje dve osobe mogu bezbedno da se grle, a da ne budu u strahu da će eventualno zaraziti jedno drugo koronavirusom.

Video: Hapšenje zbog grupnog zagrljaja ispred sedišta policije u Londonu

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA