≫ 

Obećao je da će okončati aferu, ali nije: "Da li da kažem majci da je tata vara?"

"Rekao sam mu da ga volimo i da ništa nećemo reći mami jer nismo želeli da biramo strane, znajući da svi pravimo greške..."

  • 7
Muskarac, zena, bracni par, tablet Foto: Shutterstock

Pre dve godine, brat i sestra su uhvatili njihovog oca u aferi sa mlađom ženom s posla...

- Ja sam bio taj koji mu se direktno obratio po tom pitanju, ali je prvenstveno odbio ove navode. Međutim, nakon nekoliko sedmica, konačno je priznao šta je uradio i obećao je da će s tim završiti – ispovest započinje muškarac (30) koji je želeo da ostane anoniman.

- Rekao sam mu da ga volimo i da ništa nećemo reći mami jer nismo želeli da biramo strane, znajući da svi pravimo greške.

Nekoliko meseci kasnije, dobio sam mejl od njegove ljubavnice, a moj brat mi je potvrdio da se ona i naš otac i dalje viđaju. Od tada molimo tatu da prekine aferu, ali on nastavlja da laže, a čak je i prema mami počeo da se loše ophodi.

Ovo nam razara porodicu i provedeno vreme s našim roditeljima čini nepodnošljivim.

Da li da kažem mami ili da nekako nateram tatu da joj sve prizna? U suprotnom mi izgleda kao da sam izdao mamu time što joj ništa ne govorim. Ali, volim i oca i ne želim ni njega da povredim. Šta da radim? - pita nas.

Imate li savet za ovog mladog muškarca? Da li se slična situacija možda desila i u vašoj porodici ili u okolini? Kako biste vi postupili? Pišite nam u komentarima.

Video: Audio snimak koji je razbesneo svakoga ko ga je preslušao

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    17. maj 2020 | 20:35

    Imala dam tako nesto slicno u mojoj porodici pre jedanaest godina. U pitanju su bili i moj otac i njegova ljubavnica. Cesto je otac vukao fiksni telefon u kupatilo da bi nocu razgovarao sa njom. Moja majka je jako patila zbog toga jer je ta ista zena umela preko dana da je zove i maltretira. A onda sam se umesala ja. Ljubavnicu sam sacekala i zapretila da ce imati problema bude li jos jednom bila sa njim. Roditelje smo brat i ja uspeli da ih ubedumo da idu u nasu vikendicu na duze vreme. Uspeli smo da ih zblizimo, a mi svakog vikenda odlazili da ih posetimo. Hvala bogu uspeli smo, a ljubavnica, kada bi me videla, na kilometar je bezala i od mene a i od moga brata.

  • Zoka

    17. maj 2020 | 20:00

    Nedaj Boze nikome da se nadje u toj situaciji,jer je jako tesko dati adekvatan savet. Izgleda da je vas otac duboko zaglibio. Tako se ponasaju muskarci,ne svi,u klimaksu. Ali s obzirom da se lose ophodi prema vasoj majci,to treba zaustaviti. Recite ocu da ne dozvoljavate takvo ophodjenje prema majci,da nesme da se tako ponasa. A mozete i njegovoj ljubavnici da kazete,da ne dozvoljavate tu vezu. Ako nista ne uradi plodom,moracete reci majci i stati uz nju. Znam da ih oboje volite ali je ipak majka povredjena strana,i plasim se da ne pocne da je maltretira. Jer 70% muskaraca u takvim situacijama maltretiraju supruge bilo verbalno ili fizicki. To je to tzv "staracko ludilo"

  • Logika

    17. maj 2020 | 19:44

    Bez komentara, nije dobro ni jedno ni drugo, ali ako mama radi, pa i nekako ali ako nema svoj dinar, sve će je ubiti u pojam. Nemojte vi da je povredite, a on je dužan da joj kaže, da se maža vama nenaljuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA