≫ 

Bili su spremni za drugu vantelesnu oplodnju, a onda su saznali da su začeli trojke prirodnim putem!

Lina i Fabio bili su samo još jedan par koji je imao poteškoće da dobije dete

  • 1
Trudnica Foto: Pixabay

Nakon što su prvu ćerku dobili vantelesnom oplodnjom jer im je ustanovljen sterilitet, Lina Sapia i njen suprug Fabio dobili su identične trojke koje su začeli prirodnim putem.

Bračni par se pripremao za drugu vantelesnu oplodnju kada su saznali da su ipak uspeli da začnu bebu prirodnim putem i to ne jednu već tri!

Lina (35) postala je jedna od 200 miliona žena kojima se desilo začeće trojki prirodnim putem, a trudnoća je bilo nešto što joj je rečeno da u njenom slučaju može da se dogodi samo vantelesnom oplodnjom.

U septembru 2019. godine Lina je saznala da je trudna, a na lekarskom pregledu saznala je vesti koje su bile pravi šok za nju i njenog supruga – bila je trudna sa tri bebe!

- Dijagnostifikovan nam je neobjašnjiv sterilitet, a samo tri meseca pre trudnoće sa trojkama izgubila sam bebu na početku trudnoće. Kada su nam rekli da očekujemo tri bebe osećala sam se kao da smo osvojili lutriju – kaže Lina.

Srećna majka se porodila u 32 nedelji, 12. marta, a na svet je donela tri sina: Luisa, Pijera i Remija. Bebe su bile prava atrakcija u porodilištu budući da veliki deo osoblja nikada nije video identične trojke u životu.

I 3 meseca nakon rođenja roditeljima se desi da sinove pomešaju, a starija sesra Alba ih obožava i vrlo je pažljiva prema njima.

Video: Veštačka oplodnja je isto što i vantelesna oplodnja

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA