• 48

"Supruga ne prihvata decu iz mog prvog braka. Ne dozvoljava im da kroče u naš dom. Šta da radim?"

"Postalo je toliko loše da sam počeo da se viđam s njima u tajnosti"

  • 48
dete, decak, sin, svađa roditelja, roditeli se svađaju, porodica svađe u porodici

Foto: Wavebreak / Profimedia

- Mojoj supruzi je teško da prihvati to što imam decu iz prvog braka, a ja se osećam kao u klopci. Zajedno imamo ćerkicu od dve godine. Ona ima devetogodišnjeg sina iz prethodnog braka i ja sam ga prihvatio kao svog – ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Međutim, i ja imam dva sina iz mog prvog braka. Imaju 11 i 8 godina, a moja supruga mi ne dozvoljava da ih viđam, niti da razgovaram sa njima. Ne dozvoljava im da kroče u naš dom.

Postalo je toliko loše da sam počeo da se viđam s njima u tajnosti. Znam da je njeno stanovište pogrešno, ali je ona toliko uverena da je u pravu da ne razmišlja valjano.

Imam 37 godina i imam osećaj kao da sam izneverio svoju decu. Šta da radim? – pita nas.

Odgovor: Nije u redu što se vaša supruga ovako ponaša. Recite joj da imate dovoljno ljubavi za svu vašu decu i da će vaša ćerka imati veliki doprinos i sreću što će poznavati svoju polu-braću. Budite nepokolebljivi, ali smireni.

Viđajte se sa sinovima van kuće ako morate, ali se postarajte da oni znaju da ih volite i da će uvek biti deo vašeg života.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    Zene su postale sebicne i okrutne da je to strasno!

  • Pa

    Vrati se majci svoje dece

  • Mala

    Ja sam bivsa maceha. To dete je za mene uvek bilo na prvom mestu. I dan danas je ona moja devojcica, a njen sin meni unuk!!! Ta zena je trebala da prihvati tvoju decu, kao sto si ti njenu. U suprotnom ona nije covek!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima