"Moj dečko je često grub prema mom sinu, pa želim da raskinem sa njim. Da li sam nepravedna?"

"Moj sin nije težak za komunikaciju, ali mu je potrebna pažnja..."

  • 6
dete, decak, sin, svađa roditelja, roditeli se svađaju, porodica svađe u porodici Foto: Wavebreak / Profimedia

- Moj partner često grubo razgovara sa mojim petogodišnjim sinom, a potom se ponaša kao da se ništa nije desilo – ispovest započinje žena koja je želela da ostane anonimna.

- Imam sina iz prethodnog braka, a sa sadašnjim partnerom sam dve godine u vezi. Imam 34, a on 38 godina. On ima troje dece koja žive sa njegovom bivšom suprugom.

Moj sin nije težak za komunikaciju, ali mu je potrebna pažnja. Karantin je bio težak za sve troje, budući da živimo zajedno. Radim od kuće, a moj partner je ostao bez posla, ali mi se čini da se ne trudi previše da nađe novi.

O ovome sam nekoliko puta razgovarala sa njim, ali bi svaki put rekao da preuveličavam situaciju, tvrdeći da nije tako postupio.

Budući da i dalje često povisuje ton na mog sina, što ne radi sa svojom decom, mislim da ću raskinuti sa njim. Pre toga sam želela da čujem vaš savet da li je to u redu, odnosno, da zbog toga ispadam nepravedna, pa bi trebalo da mu dam novu šansu? – pita nas.

Odgovor: Nije fer prema da vaš sin nosi teret ozlojeđenosti vašeg partnera, bilo da se to dešava zbog njegove brige zbog posla ili nedostatka strpljenja sa potrebama petogodišnjeg deteta.

Ono što nas brine je što ne obraća pažnju na vaše brige po tom pitanju. Ljudi koji žive u poricanju retko se menjaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lula

    23. avgust 2020 | 22:39

    Moje dete na prvom mestu I niko drugi!!!!

  • Coco Jumbo

    23. avgust 2020 | 23:13

    Naravno da bi ga trebala ostaviti jer je taj čovek očigledno netrpeljiv prema njenom sinu i ta netrpeljivost će biti sve veća a očigledno da je njen partner gad koji mrzi njenog sina.

  • Mara

    23. avgust 2020 | 22:41

    Ostavi ga iz ovih stopa. Mada si za te dvije protekle godine to vec ukapirala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA