≫ 

Katarina izazvala buru komentara: Njen status otkriva jednu od najvećih laži na Instagramu

Status jedne majke je izazvao lavinu komentara

  • 2
Majka i dete Foto: Pexels /Paola Vasquez

Iako je Instagram nastao sa ciljem da ljudi sa svojim prijateljima dele svoje fotografije koje snimaju u svakodnevnim situacijama, čini se da je danas postao važna platforma za promovisanje savršenih života.

Sa ovim stavom se slaže i jedna žena iz Srbije koja je primetila da veliki broj žena na popularnoj društvenoj mreži objavljuje sadržaj koji je prelep, ali često, mnogim ljudima, potpuno nerealan.

Pomislite samo na sve svoje dvnevne obaveze, posao, dete, spremanje hrane, iznošenje smeća, čišćenje kuće, i shvatićete da izgledati perfektno - u svakom trenutku, gotovo je nemoguć zadatak.

Bilo kako bilo, činjenica je da mnoge influenserke i uticajne osobe putem ove platforme pokušavaju da nemetnu ne samo standarde lepote, već i načina življenja, a važno je da ih vi vešto prepoznate i oduprete se onome što, u većini slučajeva, nije stvarno.

Zapamtite: "Fotka na instagramu je pažljivo sklepana, osmišljena i iza nje stoji mnogo rada i truda da bude prelepa. I ona to i jeste, prelepa, ali nikada nemojte zaboraviti da nije realna - napisala  je ova žena.

Mi vam njen status prenosimo u celosti:

 

Ah sve te fotke savrsene insta dece u pamucnim haljinicama sa ogromnim pufnastim rukavima ili kombinezonima sa tregerima...Posted by Katarina Gaj Isakov on Thursday, August 27, 2020

 

Ah sve te fotke savršene "insta dece" u pamučnim haljinicama sa ogromnim pufnastim rukavima ili kombinezonima sa tregerima u senf zutoj boji, u nekim savršenim kuhinjama sa otvorenim policama i tanjirima složenim i starinskim šoljicama izloženim.

Svaki ćošak kuće pažljivo urađen kao scenografija za fotkanje. Sve te bebe koje se kupaju u sudoperi u vodi sa mlekom i cvećem i sve te mame, tako vredne, sa naređanim palačinkama preko kojih padaju sveže borovnice ili beru cveće po divljim livadama drzave Utah ili Norveške.

majka,dete,maceha Foto: Pixabay.com

Helanke su udobnije mnogo od haljinice, naravno da nisu uparene sa gornjim delom kada jedno 4 puta na dan uspeju da se u nešto umuljaju pa ih presvlačis, tregeri spadaju i smetaju, znam pravila sam ih, bela kuhinja je prelepa al ako je prvo oribaš, znam imam je i kad god me neko nazove ne javljam se sa "halo" nego sa "EVO RIBAM KUJNU".

Tanjiri su raspareni jer jedne smo dobili od svekrve, jedni nasleđeni od mog oca, neke smo usput i skupili i svi su iskrzani.  Otvorene police znače da je sve nakupljeno prašine i dlaka od mačaka.

Svaki ćošak stana je isključivo za guranje haosa tako da ne upada u kadar, i uvek je uredan samo jedan mali deo i to samo posle celodnevnog ćišćenja ali ubzo nestane. Sudopera je za prljave sudove koji čekaju da se presele u mašinu za pranje sudova koja je UVEK POGRESNO SLOŽENA, da citiram mog supruga.

beba i mama/baka Foto: Pixabay

Američke palačinke sa borovnicama i šlagom su odvratne, preslatke i premasne a borovnicama nije mesto tu, tako da se samo pospu, pa valjda ih ubaciš u testo i u rernu zaboga. Divlje cveće često zna da ima krpelje u kom slučaju moraš da ga izvadiš i nosiš na testiranje jer u Beogradu ima lajmske bolesti, košta oko 5.000 din, ako ne grešim.

Fotka na instagramu je pažljivo sklepana, osmišljena i iza nje stoji mnogo rada i truda da bude prelepa. I ona to i jeste, prelepa, ali nikada nemojte zaboraviti da nije realna. I nikada se nemojte osećati loše jer KOD VAS NIJE TAKO. 

Kod nikoga nije tako. To je samo lepa fotka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA