≫ 

Dvogodišnja influenserka nosi samo dizajnerske komade: Zavrteće vam se u glavi kada čujete cenu

Devojčica nosi skupocene modne komade koji koštaju papreno

  • 2
Stela Feliks Foto: Printskrin Instagram/stela_felix06

Dvogodišnja devojčica Anita Feliks iz Kalifornije postala je modna influenserka nakon što je njena mama na skupocene dizajnerske krpice potrošila 15.000 funti, odnosno skoro 17.000 evra.

Devojčica danas ima više od 12.000 pratilaca na Instagramu zahvaljujući svojoj mami i  "menadžerki" Steli koja joj kupuje luksuzne odevne komade, ali i redovno ažurira njen profil.

Stela priznaje da je nekada radila kao lična stilistkinja  a nakon što je prestala sa poslom i posvetila se domaćinstvu počela je da prikuplja odeću poznatih modnih brendova za svoje dete.

- Kad je Anita rođena, počela sam da objavljujem mesečno jednu do dve njene fotografije i tada sam primetila da su mnoge ljude zainteresovale. Danas su njene fotografije na mnogim popularnim Instagram stranicama, kao i stranicama butika s dizajnerskom odećom za decu - objašnjava mama Stela.

Mala Anita je još kao beba bila obučena od glave do pete u Guči kreacije, a postoji i fotografija na kojima možemo da vidimo da je umotana u Versaći vreću za spavanje.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stela_felix06 (@stela_felix06) on

Danas se njen ormar sastoji mahom od dizajnerskih komada, među kojima su Balmain, Fendi i Živenši najzastupljeniji.

- Nekad me sama traži da je fotografišem, nekad to ne želi. Sve zavisi od njenog raspoloženja, ali definitivno može pozirati poput dive - dodaje Stela.

Anitina mama kaže da je mnogi osuđuju zbog velikog ulaganja novca u modu, te poručuje svima koji je ne podržavaju da ona najbolje zna šta je najbolje za nju i njeno dete.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stela_felix06 (@stela_felix06) on

- Oni misle da je to bacanje novca, ali ja bih volela da sam odrasla u dizajnerskoj odeći. Mogu sama da odlučim šta je najbolje za mene i moje dete - naglasila je.

Stela je nedavno rodila sina Luku koji će, sudeći po fotografijama, nastaviti da prati stope svoje seke Anite i postati još jedan modni influenser.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stela_felix06 (@stela_felix06) on

Video: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. septembar 2020 | 19:53

    Blago se njoj nemora da brine stace joj dete nositi,stilski i markirano,dubljom analizom mozda ce detetu uciniti samo medvedju uslugu,jer sad moc novca moze sutra nestati ali dete naviknuto tako da oblaci i markirano moze da zapadne u krizu ozbiljnu jer mozda se nece osecati u nekoj garderobi dobro iako joj mozda dobro stoji samo zato sto nije markirana odeca ili obuca,ja sam dobijao od drugih i nosi ponekad od starijih garderobu koja je ocuvana ,jer nije de imalo uvik para za novo,ali Bogu hvala danas je sve ok,jer znam sta znaci nemati a i sta znaci imati

  • .

    3. septembar 2020 | 01:23

    Savremene mame i decu tretiraju kao modni dodatak. Zalosno, fotografije iz detinjstva imaju svrhu da nam ozive uspomene na dozivljaje i ljude, a ne da budu katalog odece, jer dete nije lutka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA