≫ 

"Intimni odnos sa mojom ljubavnicom je toliko dobar da sam spreman da napustim porodicu zbog nje"

"U firmi smo zaposlili novu recepcionerku. Ima 26 godina, nije u vezi, i veoma je lepa..."

  • 22
Seksualno zlostavljanje

Foto: Shutterstock

- Seks je toliko dobar sa mojom iskusnom mladom ljubavnicom da jedva čekam da napustim svoju suprugu – ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Imam 38, a moja žena 34 godine. Imamo dva sina. Imam svoju firmu gde vodim glavnu reč, a supruga to radi kod kuće.

Što se tiče seksa, kad supruga nešto ne želi – to i ne radimo. Nije romantična, prezire javne izlive emocija i, kad upoznaje nove ljude, često ume da bude neljubazna.

Ja sam romantičan. Volim lep obrok u lepom restoranu. Moja žena to ne voli. Seks s njom je dosadan, ako ga uopšte i dobijem.

U firmi smo zaposlili novu recepcionerku. Ima 26 godina, nije u vezi, i veoma je lepa. Jednom prilikom sam organizovao izlazak za ceo kolektiv, nakon kog sam je otpratio do stana. Ništa se nije desilo, ali sam bio fasciniran. Nisam mogao da prestanem da mislim o njoj, pa sam joj poslao poruku. Otišli smo na dejt gde sam je poljubio. Naš odnos je prvenstveno bio zabavan, ali je onda eskalirao u strastvenu aferu.

Ona je u seksualnom pogledu više iskusna od mene i to mi ne smeta, jer je seks fantastičan. Počeo sam da provodim više vremena kod nje, lažući suprugu kako imam problema na poslu. I vikend sam proveo sa ljubavnicom, rekavši supruzi da idem na poslovnu konferenciju.

Kad smo bili u karantinu zbog korone, pokušao sam da je zaboravim, kao i ona mene, ali nam to nije uspelo. Ovo više nije afera, već iskonska ljubav. Ne želim nikoga da povredim, pogotovo ne svoju decu i to me razdire. Ljubavnica mi je rekla da će me čekati koliko god je potrebno dok ne sredim situaciju kod kuće. Šta da radim? – pita nas.

Mladi momak i devojka, seks, sex, uza zid, poza

Foto: Shutterstock

Odgovor: Povredićete najmanje troje ljudi ako napustite svoju porodicu, a sigurno i ponekog prijatelja. Da li razmišljate šta će to značiti po vaše ukućane?

Ako izaberete ljubavnicu, budući život ćete provesti kako biste utešili svoju decu i uskladili vreme s njima, odnosno bivši život i novu vezu. Da li je i vaša ljubavnica razmišljala o tome šta će joj pasti na leđa?

Predlažemo vam da s njom napravite još jednu pauzu, a supruzi recite koliko ste nesrećni. Možda je ona više sramežljiva, nego nezainteresovana. Ako treba, zajedno razgovarajte sa stručnim licem. Dođite do suštine problema i prema tome delajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Porodica

    7. septembar 2020 | 22:13

    Uzmes supruzi najbolje godine, izrodi ti decu i onda skontas ej ja sam nesretan. Pa cu naci jednu strastvenu od 26. koja ne planira da radja decu ali i da ih rodi nece biti vise kao sada strastvena jer deca kuvanje i domacinstvo traze energiju. Zasto odmah od pocetka nisi nasao jednu sa iskustvom, ali neee tada si prezirao takve a sad te ispunjava. Imam zensko dete samo se nadam iskreno da ce biti sretna sa svojim partnerom.

  • DARKO 100%

    7. septembar 2020 | 21:33

    Ali uvek bude ovako tvoja sadasnja ljubavnica sutra bude nekom drugom ljubavnica,pa sad vi rasturajte porodicu zbog ljubavnice,jednom ljubavnica zauvik ljubavnica,iskustvo zivota pise knjige

  • TuT

    7. septembar 2020 | 21:52

    Koga zabole i za tebe i tvoju ljubavnicu, slabicu jedan?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA