Muž ju je prevario sa njenom majkom dok je bila u komi: Danas su majka i bivši suprug u braku

"Muškarac iz snova" ipak nije bio toliko divan

  • 7
Kamila Melo

Foto: Facebook/Kamylla Melo

Brazilka je nakon operacije i moždanog udara završila u komi i tako provela skoro tri meseca u bolnici. Muž i majka je nisu posetili ni jednom u bolnici, jer su uživali u ljubavnoj vezi.

Kamila Melo iz Brazila tvrdi da je upoznala muškarca iz svojih snova kada je imala 25 godina. Bio je deset godina stariji od nje i jednostavno su se zaljubili. Venčali su se 2013. godine i nakon godinu dana i komplikovane trudnoće dobili su sina koji sada ima šest godina.

Ali bajka se raspala 2017. godine, kada je Kamila pretrpela moždani udar nakon bariatrijske operacije za regulaciju hormona.

Kamilla je pala u komu i provela punih 78 dana na intenzivnoj nezi. Verovatno bi svima bilo normalno da je porodica redovno posećuje i pruža svu moguću podršku njoj za brži oporavak. Umesto toga, njena majka je "ukrala" njenog supruga.

- Dok sam ležala u komi, moja majka, a ne mogu više ni da je zovem mjakom, ona se preselila kod nas da pomogne suprugu. Kasnije sam saznala da me je za četiri meseca, koliko sam provela u bolnici boreći se za svoj život, bivši suprug posetio samo dva puta, a majka ni jednom - kaže nesrećna žena.

Kad se probudila iz kome, otac je došao po nju i saopštio joj je šokantne vesti. Oca je situacija podjedanko pogodila, naime, i on je bio prevaren u ovoj situaciji.

Ova dvostruka izdaja ju joj slomila srce.

Kamila kaže da je uvek imala veoma komplikovan odnos sa majkom koja je od nje starija samo 20 godina. Ona tvrdi da je majka s njom počela da se "takmiči" još dok je bila tinejdžerka.

Ipak, odbijajući da veruje kako je sve to moguće, pozvala je mamu i suočila se sa njom. Njena majka je tada potvrdila sve i dodala da je veoma sretna sa novim zetom.

- Nedavno sam saznala da moja majka želi da proslavi godišnjicu njihove veze 2. marta, znači da ni ne krije da su vezu započeli dok sam ja još bila u bolnici - kaže ona.

Majka i njen bivši suprug su se kasnije venčali.

Njen sin viđa oca nekoliko puta nedeljno, po nalogu suda, a Kamila je besna što mora da bude izložena tako neprijatnim situacijama svaki put kada dođe po svoje dete. Ipak, ona kaže da je uspela sve to da prebrodi, pa se viđa sa drugim muškarcem već 10 meseci, piše The Sun.

Kaže da joj je otac takođe velika podrška.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA