≫ 

Htela da ukloni sa porodične slike pastorka, zamolila za fotošop: Usledile su fantastične reakcije

Ova objava slomila je srce čoveka koji je izgubio sina pre nekoliko meseci

  • 0
Fotosop zahtev Foto: Twitter/WadeCross

Zajednički život ponekad nije lak za parove koji imaju prethodne brakove, međutim, kada su umešana deca, to može da bude dodatno otežavajuća okolnost.

To dokazuje i viralni post na Tviteru u kome je prikazan upravo jedan takav porodičan odnos. Natali iz Australije je tražila da se sa porodične fotografije ukloni slika njenog pastorka, kako bi na njoj bila samo njena deca.

Australijanka je objavila u zatvorenoj grupi da će ukloniti fotografiju najstarijeg deteta njenog muža i da će platiti 10 dolara, međutim, nije sumnjala da će njen zahtev postati viralan.

Korisnici u početku nisu razumeli zašto je želela da ukloni dete sa slike, pa je objasnila da je on sin njenog partnera, a iako ga je suprug doveo na porodično fotografisanje, nisu napravili nijednu sliku bez njega , pa je odlučila da ga ukloni pomoću fotošopa.

- Knedla u grlu nikada neće nestati. Jako mi nedostaje moj dečačić. To možda ima veze sa ovom konkretnom situacijom, ali ovo dete (pastorak na fotografiji) mogao  bi da živi sa mnom i bio bi na svakoj fotografiji koju snimim do kraja života  - glasi emotivna poruka koju je napisao čovek koji je izgubio sina pre nekoliko meseci.

Fotosop zahtev Foto: Twitter/WadeCross

Post je vrlo brzo postao viralan, a korisnici ove društvene mreže su se oglasili i udelili mnogobrojne kritike ovoj ženi.

- Koji otac dozvoljava svojoj novoj supruzi da tako nešto radi? - upitao je jedan.

- Sramotno i odvratno. Kako bi se zaista ponašala prema svom prastorku da moraš da vodiš računa o njemu? - dodao je dtugi.

Fotosop zahtev Foto: Twitter/WadeCross

Pojedini smatraju da je možda ljubomorna ili da ima problem sa majkom deteta, bivšim partnerkom svog supruga. Međutim naglasili su da dete, bez obzira na situaciju, ni u kom slučaju nije zaslužilo ovakvo ponašanje, jer nije krivo ni za šta.

 

U ovoj priči postoji mnogo šokantnija pozadina

Viralan post je probudio traume mnogobrojnih korisnika koji su otkrili kakvim poniženjima su bili izloženi u detinjstvu, zbog očuha ili maćehe, a koji nikada nisu mogli da zaborave niti da ih se oslobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA