Melanijin izlazak iz zlatnog kaveza: Da li će Tramp ostati i bez žene i bez Bele kuće?

(Ne)očekivani preokret u životu jednog od najpoznatijih milijardera na planeti

  • 4
Melanija tramp, americki izbori, glasanje Foto: Tanjug/AP

Izgubio je izbore, ali da li to znači da bi mogao da izgubi i suprugu? Ovo je pitanje kojim se danima bave mediji u Velikoj Britaniji, ali i u SAD, posebno oni koji nisu bili naklonjeni Donaldu Trampu, dosadašnjem predsedniku najveće svetske velesile.

Svi se sećamo kako se Melanija Tramp rasplakala 2016. godine, kada je njen suprug pobedio na predsedničkim izborima.

- Nikada nije očekivala da će Donald pobediti – otkrio je jedan njen prijatelj pošto je Melanija postala „prva dama SAD“.

Čekala je pet meseci pre nego što će se preseliti iz Njujorka u Vašington, uz obrazloženje kako čeka da njen i Donaldov sin Baron završi školu.

Ali, Stefani Volkof, nekadašnja pomoćnica Trampovih, tvrdi da Baronov završetak školske godine nije imao nikakve veze sa tim. Kako piše Dejli mejl, lepa Melanija je pregovarala o postbračnom sporazumu kako bi Baronu obezbedila istovetni udeo u Trampovom bogatstvu kao što to imaju njegova deca iz prethodnih brakova.

Takođe, Volkofova je tvrdila da su Trampovi imali odvojene spavaće sobe u Beloj kući i da su bili u takozvanom transakcionom braku – ona je uložila svoju mladost i lepotu, a on svoj novac, ugled i moć.

Melanija i Tramp foto: printscreen/youtube/The Independent

-Melanija iščekuje trenutak kad će Tramp ostati bez predsedničke funkcije u SAD, da bi mogla da se razvede – tvrde oni koji se predstavljaju kao odlično obavešteni i upućeni u bračne (ne)prilike Trampovih. – Ako bi Melanija pokušala da „digne sidro“ u ovim trenucima, Donald bi našao načina da joj se brutalno osveti.

Uprkos ovakvim glasinama koje se sve češće i bučnije mogu i čuti i pročitati, Melanija Tramp tvrdi da ima „odličan odnos“ sa svojim suprugom. S druge strane, Donald Tramp uverava u svojim javnim nastupima da se sa svojom prelepom suprugom "nikada ne svađa".

Trampov predbračni ugovor sa drugom suprugom Marlom Mejpls sprečava je da u javnim nastupima izgovori ili napiše bilo šta što bi moglo da dovede u pitanje reputaciju njenog nekadašnjeg bračnog saputnika. Advokat Kristina Previt smatra da se i Melanija Tramp verovatno zavetovala na sličan kodeks ćutanja zarad života u blagostanju na koje je uz Trampa navikla...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    8. novembar 2020 | 16:12

    Заболе га за Меланију он их има колико хоће и бољи од ње

  • Aleksandar

    8. novembar 2020 | 16:01

    Tu vec nemoze niko da glasa dali ce oni ostati u braku.Oni sami odlucuju.

  • Srb

    8. novembar 2020 | 16:22

    Dao bog....Meki ide kod mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA