Majka zahteva novčanu naknadu od 60.000 dinara od dadilje koja je davala meso deci vegetarijancima

Dadilja ne smatra sebe krivom

  • 6
Majka dadilja, meso piletina Foto: Shutterstock, Pixabay

Dadilja je želela da nagradi decu za dobro ponašanje i kupila im je pohovanu piletinu u MekDonaldsu, ali je njihova majka sada obuzeta besom i traži novčanu nadoknadu jer su njena deca vegetarijanci.

Dadilja je odbila da plati za svoj "zločin", odnosno da plati novčanu nadoknadu za duševne bolove besnoj majci, pošto tvrdi da joj žena nikada nije rekla da su deca vegetarijanci.

19-godišnjakinja je rekla da čuva decu dve godine, a nedavno je nova porodica od nje zatražila da čuva njihovog devetogodišnjeg dečaka i sedmogodišnju devojčicu, prenosi "Mirror".

Kaže da su se mališani ponašali savršeno dok je ona bila s njima, pa je odlučila da ih nagradi. U restoranu brze hrane deca su sama tražila "Happy meal", a one im je to i kupila.

Ni deca i ni njihovi roditelji nisu spomenuli da su vegetarijanci, što je dovelo do burnog  sukoba koji se dogodio kada su se roditelji vratili kući i videli kako deca jedu meso.

- Mama se vratila kući i videla svoju decu kako jedu piletinu. Bukvalno im je istrgnula hranu iz ruku i počela da vrišti. Rekla mi je da nisam normalna što sam deci dozvolila da jedu "mrtve leševe", a potom je vikala na decu  - rekla je dadilja.

zbunjena Foto: Pixabay

Dalje je objasnila kako ju je izbacila iz kuće ne plativši, a posle joj je poslala poruku u kojoj je zahtevala 300 dolara (30.000 dinara) po detetu, kao vid naknade za "emocionalnu štetu koju im je nanela". Takođe, ako to ne učini, besna majka je pretila da će je odvesti na sud, napisala je dadilja na forumu Reddit-a tražeći mišljenje drugih.

- Odbila sam da platim i rekla sam joj da je trebalo da mi kaže na vreme da su deca vegetarijanci. Ona je bila mišljenja da sam ja pogrešila, jer ne bi trebalo da pretpostavljam da svi jedu meso - istakla je.

Devojka je dodala da je pretnja tužbom nije uplašila jer su i otac i brat advokati, ali je došla na Reddit da traži savet o najboljem načinu rešavanja situacije.

Ljudi u komentarima su jednoglasno podržali devojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    19. novembar 2020 | 19:18

    Majka nije ''besna'' nego bolesna...

  • Proteini

    19. novembar 2020 | 19:08

    U mesu ima prirodni proteina koji su ne obhodni za ljudski organizam. Tako ova Majka nije pri čistom razumu..

  • tea

    19. novembar 2020 | 19:57

    mama na lecenje,a deci se svidelo meso cim su jeli i nisu se bunili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA