Ispovest majke koja je poslala dete u sobu bez večere: Da li je u pravu?

Majka je upitala korisnike Reddit-a da li je njena reakcija bila preburna

  • 3
Majka mama ćerka svađa Foto: Shutterstock
Majka mama ćerka svađa Foto: Shutterstock

Jedna majka pitala je korisnike Reddit-a da li je preterala u načinu na koji je kaznila ćerku zbog toga što je imala negativne komentare o večeri. Ljude na ovoj društvenoj mreži šokirala je priča majke, i većina se nije složila sa njenim metodom vaspitavanja.

- Kad god je naša ćerka imala ovako bezobrazne komentare ja i moj muž smo ozbiljno porazgovarali sa njom. Jedne večeri, kada sam se rano vratila kući sa posla odlučila sam da spremim goveđi gulaš - započela je svoju priču anonimna žena.

Jelo je začinila kao i obično, solju, biberom i lovorovim listom.

- Iskreno mi je bilo drago što konačno imam vremena da skuvam večeru svojoj porodici.  Moj suprug se probudio zbog prijatnog mirisa kuvanog jela i obradovalo ga je iznenađenje. Evelin, moja ćerka je takođe rekla da hrana lepo miriše - nastavila je.

Ali stvari su krenule nizbrdo kada je Evelin probala gulaš i rekla:

- Bez uvrede mama, ali ovo jelo je zaista gorko. Možda sledeći put upotrebi samo pola lovorovog lista.

Ovaj komentar je ozbiljno uvredio majku.

- Zurila sam u nju dobrih 10 sekundi. Posle smene od 12 sati u bolnici došla sam kući i počela da spremam večeru i sada treba da trpim njene uvrede? Nisam znala kako da reagujem. Bila sam povređena i ljuta, ali ne volim da vičem na nju - objasnila je.

žena kuva Foto: Pixabay

Mama je priznala da bi se nasmejala da je gulaš zaista bio gorak.

- Moj muž se slaže sa mnom, ukus mu je bio sasvim normalan. Proverila sam, a lovorov list nije bio u njenoj činiji, već u loncu. Samo je pokušavala da smisli neki način da me vređa - rekla je majka.

Ona veruje da je njena ćerka namerno bila drska.

Tihim glasom sam joj rekla: "Ako ti se ne sviđa gulaš, ne moraš da jedeš. Odnesi tanjir u sudoperu i istuširaj se. Možda ćeš bolje pojesti doručak ujutro" - prisetila se žena.

Devojčica je otišla u sobu plačući, a žena se sada pita da li je preterala.

Većina korisnika Redita je smatralo da je žena previše burno odreagovala.

- Evelin je samo podelila svoje mišljenje. Nije ništa ružno rekla. Mislim da ste bili preosetljivi - napisao je jedan korisnik.

Da li vi mislite da je ova majka pogrešila?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mari i

    21. novembar 2020 | 13:43

    Majka 100% u pravu

  • Mile

    21. novembar 2020 | 17:21

    Žena je reagovala primereno. Moja majka bi, ako nećemo da jedemo ponuđeno, rekla da idemo od stola, a to jelo bi dobili za sledeći obrok hladno i nema slatkiša između. Ili, što rekla baba "Poljubi pa ostavi".

  • Dragan -otac muz brat

    21. novembar 2020 | 16:52

    Dete traži pažnju a majka je preokupirana sobom. Zvoncice nemojte se udarati i radosti decu to nosi sa sobom obaveze i odgovornost. Da ne pomisli muz da mesto žene ima jos jedno dete. Onda ce stvari poci po zlu. Pročitajte obaveze o braku kada ga sklapate. Neke bi samo da se udaju i tako....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA