≫ 

Rodni iz "Mućki" i njegova žena utučeni zbog smrti sina jedinca: "Ovaj bol nikome ne bismo poželeli"

Njihov sin preminuo je u 19. godini

  • 1
lucy lyndhurst, sin, mucke, rodni Foto: Instagram/lucy_lyndhurst

Majka glumca Arčija Lindhursta koji je iznenada preminuo u septembru sa samo 19 godina, otkrila je da ona i njen suprug Nikolas Lindhurst, srpskoj javnosti poznatiji kao Rodni iz kultne serije "Mućke", još uvek nemaju odgovor šta je bio uzrok smrti.

Shrvana majka Lusi otkrila je u ponedeljak veče u objavi na Instagramu da su ona i Nikolas, organizovali sahranu u jednoj maloj kapeli kako bi otpratili svog sina "na prvi deo njegovog sledećeg putovanja".

Arči je preminuo u zapadnom Londonu "nakon kratke bolesti", a Lusi kaže da porodica "još uvek čeka izveštaj obdukcije i uzrok smrti". Navodno, on bi trebalo da stigne u narednih 10 nedelja.

Inače, sin čuvenog Rodnija je i sam bio glumac, a preminuo je 22. septembra dok je policija njegovu smrt proglasila "neobjašnjivom, ali ne i sumnjivom".

Podelivši 9 fotografija svog pokojnog sina na društvenim mrežama, Lusi je poručila:

- Bol zbog našeg gubitka premašuje sve ono što ikada ranije osetili i ovo ne bismo poželeli nikome. Nikada nismo videli da je neko živeo kao naš Arči. Negovao je i upijao svaki trenutak koji je imao. Dok se ponovo ne sretnemo sa našim dragim i magičnim dečakom, volećemo te zauvek i bićemo zahvalni što si nas izabrao za svoje roditelje. Nismo mogli biti srećniji što smo te imali.

Arčijeva devojka, takođe glumica Netra Tilakumara koja je zajedno sa njim glumila u seriji "So Awkward" opisala ga je kao "prelepu dušu".

- Svaki dan sa tobom je bio najbolji dan ikada. Sve je imalo smisla kod tebe. Zasmejavao si me kao niko drugi i voleo si me tako da ću ti uvek biti zahvalna na tome. To što si me voleo je bio bonus, ali s ponosom mogu reći da si najneverovatnija osoba koju sam ikada upoznala i u koju sam imala zadovoljstvo da budem zaljubljena - napisala je u potresnoj ispovesti na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    25. novembar 2020 | 14:03

    Dobre ljude bas uvek strefe neke lose i teske stvari u zivotu. 😔 Pocivaj u miru. 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA