Transformacija lokalnog beskućnika ostavlja bez daha: Ispod zapuštene brate krije se pravi frajer!

Johan Koeljo Gimares već tri godine luta ulicama Gojanije, a njegova porodica ga je smatrala mrtvim

  • 1
Beskucnik Foto: Instagram/padoooficial •

Brazilac beskućnik ponovo se video sa majkom i sestrom nakon što ga je lokalna berbernica ošišala i rezultate objavila na društvenim mrežama.

Johan Koeljo Gimares (45) tri godine je bio beskućnik u Gojaniji, ali njegova porodica ga je deset godina smatrala mrtvim.

Nedavno je zalutao u prodavnicu muške odeće i berbernicu, gde su se vlasnik i zaposleni velikodušno ponudili da ga srede i obuku u novu odeću, a kada su Johanove transformacije postale viralne na internetu, njegova porodica ga je prepoznala.

Gimares je mnogo puta prolazio pored te prodavnice muške odeće i berbernice, zvane Padoo, skupljajući limenke iz kanti, ali jednom prilikom je odlučio da uđe unutra.

Brazilski seoski pevač Alesandro Lobo, koji je vlasnik radnje, rekao je da Gimares nije puno tražio kada je ušao.

- Došao je i pitali smo ga da li je gladan i da li želi nešto da pojede. Međutim, on je to odbio i pitao da li imamo brijač kako bi mogao da podreže bradu. Tada smo svi odlučili da mu pružimo transformaciju - rekao je Lobo.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
P A D O O (@padoooficial) által megosztott bejegyzés

Slike objavljene na društvenim mrežama pokazuju kako je izgledao Gimares pre i posle transformacije.

Zaposleni u prodavnici su mu očistili i ošišali kosu i skratili bradu i brkove. Lobo je poklonio beskućniku tri košulje, pantalone, jaknu i nove cipele.

- Bila su potrebna dva sata da se dovrši transformacija. Čitav tim se javio i svi su doprineli da dobijemo ovaj iznenađujući rezultat. On je stidljiva osoba i malo priča, ali videli smo da ga je ovaj gest obradovao - rekao je Lobo.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
P A D O O (@padoooficial) által megosztott bejegyzés

Kada su završili, Gimares je izgledao zapanjujuće dobro, pa su Lobo i njegov tim odlučili da fotografije njegove transformacije podele na društvenim mrežama.

- Vreme je Božića i namera nam je bila da pokažemo svima kako lako možemo da promeimo nečiji život - objasnio je.

Nisu očekivali da će Gimaresove slike na kraju doći do njegove porodice, koja je deset godina verovala da je on mrtav, piše Dejli Mejl.

- Njegova majka i sestra, koje su ga deset godina smatrale mrtvim, videle su fotografiju i kontaktirale me. Kako nema ni telefon ni fiksnu adresu, zajedno smo prošli kroz kvart da bismo ga našli - rekao je Lobo.

Kamere su zabeležile trenutak kada su majka i sestra pronašle Gimaresa.


 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

P A D O O (@padoooficial) által megosztott bejegyzés

Iako im je očigledno bilo drago što su se ponovo okupili, Lobo je rekao da se Gimares ne vraća svojoj porodici.

- On je još uvek na ulici. Njegova sestra je želela da ga odvede kući, ali on nije hteo. Rekao je da se oseća slobodno na ulici. Sve u svemu završilo se pozitivno. Ova 2020. bila je godina mnogih gubitaka za ljude širom sveta, ali drago mi je što smo ovu porodicu usrećili - zaključio je Lobo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA