≫ 

Dexy Co pripremio poklone za 1500 mališana!

Godina koja je za nama drugačija je od svih prethodnih, ali ono što nije i ne može biti drugačije jeste nemerljiva radost koju najmlađi osećaju pred praznike željno iščekući Deda Mraza i poklone

  • 0
DexyCo Foto: Milica Arsić

Uprkos trenutnim okolnostima i izostanku predstava, druženja, zagrljaja, fotografisanja i divno provedenog vremena sa dečicom - koje je tradicija uoči praznika, kompanija Dexy Co je odlučila da ove godine, više nego ikada do sada, obraduje mališane kojima će to tako mnogo značiti.

“Novogodišnja kutija” za 1000 mališana

Hiljadu mališana iz porodica slabijeg materijalnog stanja, koji pohađaju vrtiće na beogradskim opštinama, dobilo je novogodišnje poklon paketiće u okviru tradicionalne humanitarne akcije “Novogodišnja kutija”. Projekat su realizovali Grad Beograd i Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu u saradnji sa Crédit Agricole bankom, Bankom hrane i kompanijom Dexy Co koja je donirala igračke za svaki od paketića!

Dexy Co Foto: Saša Nikolić

Paketići za Hram Svetog Save i BELhospice centar

Hram Svetog Save će 300 novogodišnjih paketića proslediti porodicama sa mnogo dece, članovima dečijeg hora “Rastko”, ali i mališanima iz porodicama slabijeg materijalnog statusa o kojima brine tokom cele godine. Paketići su stigli i do korisnika BELhospice centra koji pruža sveobuhvatnu podršku onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti i članovima njihovih porodica, kako bi praznici bili bar malo bezbrižniji.

Dexy Co Foto: Valentina Perović

“Šta je slađe od kolača?” za roditeljsku kuću “Zvončica”

Sav prihod od prodaje slikovnice Lola&Mila “Šta je slađe od kolača?” kreirane u saradnji sa Event Media timom i Sergejem Ćetkovićem, namenjen je roditeljskoj kući “Zvončica” iz Beograda, prvoj roditeljskoj kući za potrebe smeštaja dece obolele od malignih oboljenja. Slikovnica se može kupiti samo u Dexy Co Kids prodavnicama. Osim ove akcije koja traje kontinuirano, tokom cele godine, sve mališane koji će praznike provesti u “Zvončici”, novogodišnji paketići kompanije Dexy Co sačekali su ispod jelke.

Kompanija Dexy Co uspešno posluje skoro 25 godina i u svojoj prodajnoj mreži trenutno broji 38 Dexy Co Kids prodavnica na teritoriji Republike Srbije, kao i osam u Bosni i Hercegovini. Godina puna izazova nije sprečila ovog pouzdanog partnera mnogih svetskih kompanija u nameri da svojim kupcima pruži novitete, a mališanima radost igre igračkama koje uživaju popularnost širom planete. Raznovrsna ponuda odavno ne podrazumeva samo igračke. U asortimanu se nalaze garderoba i obuća poznatih evropskih i svetskih proizvođača, školski pribor, knjige. Izuzetno mesto u ponudi zauzima i kompletan asortiman bebi artikala i bebi opreme.

Iz kompanije Dexy Co poručuju da se rado odazivaju svakoj prilici da pomognu, ali i da su poklonjeni paketići samo jedan od načina da zahvale mališanima za svu ljubav, radost i poverenje koje im pružaju odrastajući uz njih i njihove igračke.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA