Majka je bacila dete u dubok sneg, a onda su je napali sa svih strana: Neodgovornost ili samo igra?

Roditeljstvo poznatih je u svakom trenutku na ispitu

  • 3
Džulija Mankuso sa sinom; foto screenshot Instagram/JuliaMancuso Džulija Mankuso sa sinom; foto screenshot Instagram/JuliaMancuso

Nekadašnja olimpijska šampionka u skijanju Džulija Mankuso (36), koja živi u Kaliforniji sa suprugom Dilanom Fišom i sinom Sonijem, bila je primorana da objasni snimak koji je nedavno objavila svojom Instagram profilu.

U kratkom snimku se vidi kako Džulija drži u naručju svog nasmejenog sina, a onda ga diže uvis i baca u dubok sneg. Mališan „nestaje“ u snegu, a onda ga majka brže-bolje iznova uzima u naručje.

Uprkos tome što je, kako se takođe vidi na snimku, maleni Soni bio srećan i nasmejan posle ove kratkotrajne snežne avanture, na Instagramu nije izostala salva negativnih komentara.

Pojedinci koji su gledali snimak priznali su da su bili šokirani kad su videli u koliki sneg je Džulija bacila svog sina i pitali da li je dečačić zaista uživao dok je bio „zatrpan“.

Džulija Mankuso sa sinom; foto screenshot Instagram/JuliaMancuso Džulija Mankuso sa sinom; foto screenshot Instagram/JuliaMancuso

- Siroto dete... Ponekad se smeh kombinuje sa anksioznošću. Premalen je da bi rekao šta je zaista osećao – prokomentarisao je jedan korisnik Instagrama.

Drugi je napisao:

- U početku sam se izbezumio jer nisam znao šta se nalazi pod snegom. Rođen sam i odrastao na Floridi, pa pretpostavljam da je ovo naš ekvivalent bacanju dece u vodu da bismo ih naučili da plivaju.

- Izgleda da Soni uopšte ne uživa u snegu – prokomentarisao je treći pratilac olimpijske šampionke.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Julia Mancuso | Podcast Host (@juliamancuso)

Džulija Mankuso bila je prinuđena da reaguje.

- Ne bih savetovala drugim roditeljima da „bacaju svoje dete u sneg“, ali za mog sina to zaista nije predstavljalo nikakav rizik – objasnila je nekadašnja šampionka. – Tokom dana izašli smo na terasu i gledali kako pada sneg. Ovo se ne događa svakog dana...

Potom je objasnila da je mališan uživao u igri.

Šta vi mislite, da li je Džulija neodgovorno postupila prema svom sinu? Podelite sa nama kroz komentare!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    1. januar 2021 | 13:40

    Detetu se nije baš dopalo.

  • Ika

    2. januar 2021 | 17:42

    Bravo za mamu...prvo dete nije bilo zatrpano pod snegom....i nema lepse zime i uzivancije sa ovakvim snegom....onaj ko zaista voli sneg i zimske carolije na snegu ali pravom tj.ovakvom i ovolikom,zna o cemu pricam...

  • Jeca

    2. januar 2021 | 14:35

    Sjajno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA