≫ 

Bura zbog veze Mile (8) i Paše (13) ne jenjava, njena majka pravda sporne fotke: Fanovi su tražili

- Mila i Paša su pitali svoju publiku u kojim izdanjima bi voleli da ih vide, a deca su napisala svoje ideje. Tako su oni objavili fotografije sa najčešće ponavljanim zahtevima - rekla je Darja

  • 16

Skandal o vezi osmogodišnje blogerke Milane Mahanec iz Ukrajine sa tinejdžerom Pašom Paijem iz Moskve, koju njena majka podržava, danima ne jenjava. U javnosti su isplivali i detalji, između ostalog i to da otac devojčice nije imao nikakva saznanja o njenoj "ljubavnoj vezi".

Na društvenoj mreži Instagram postojale su i fotografije potpuno neprimerene njihovom uzrastu, na kojima se devojčica i dečak ljube, spavaju zajedno u krevetu ili su u donjem vešu, a posle bure koju je ova veza u javnosti podigla, sporne fotografije su obrisane.

Njena majka Darja Mahanec stala je u odbranu ćerke, za čiju vezu i dalje tvrdi da je isključivo prijateljska i ništa više. Istovremeno bura u javnosti koja se podigla veoma je uticala na zdravlje i devojčice i dečaka.

- Oni su u prijateljskim odnosima. A, šta osećaju jedno prema drugom... pa, oni su samo deca - rekla je Darja.

Prema njenim tvrdnjama, ona je odgovorna za objave Milaninom profilu na društvenoj mreži Instagram, a objave u okviru opcije "Instagram Stories", kao i na društvenoj mreži Likee objavljuje devojčica.

- Ja sam sa njom sve vreme i kontrolišem je. Vidim šta i kako radi, a kad vidim nešto ne primereno takvu objavu i obrišem. Dešava se - rekla je ona, a onda pokušala da objasni kako su fotografije gde se Milana i Paša ljube, spavaju zajedno u krevetu ili su u donjem vešu, ipak objavljene na društvenim mrežama.

- To je urađeneno samo za njihove pratioce na mrežama, koje takav sadržaj zanima. Fotografije su proizvod ankete, naime Mila i Paša su pitali svoju publiku u kojim izdanjima bi voleli da ih vide, a deca su napisala svoje ideje. Tako su oni objavili fotografije sa najčešće ponavljanim zahtevima - rekla je Darja.

Posle burne reakcije javnosti, policija je pokrenula istragu o dečjoj vezi i trenutno proverava sve informacije. A, reagovao je i Mikola Kuleba, predsednikov poverenik za prava deteta, koji se žalio se tužilaštvu, sajber policiji i Ministarstvu unutrašnjih poslova zbog odnosa između osmogodišnje Milane i 13-godišnjeg Paše, nakon čega mu se devojčica i lično, putem društvene mreže Instagram obratila, a od svojih fanova zatražila podršku.

Video: Divlje, brzo i skupoceno: Marinela na povocu vodi specijalne ljubimce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milanče🇷🇸

    20. mart 2021 | 14:39

    Trba ih izlupati a majku u zatvor

  • Ccccc

    20. mart 2021 | 13:37

    Jao majko mila ,gde ovaj svet ide

  • Marzava

    20. mart 2021 | 16:00

    A zna li to dete samo da obrise nos ili mora majka prvo da joj obrise pre nego sto je pusti da se ljubi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA