≫ 

Zajedno posle 25 godina: Pronašla sestru bliznakinju pošto je ugledala na Jutjub videu

Danas, bez obzira na to da li su zajedno ili ne, svaki put obeležavaju dan kada su se upoznale

  • 0

Kada je imala tri meseca, Anais Bordier (33) iz Južne Koreje je usvojio bračni par iz Pariza. Na fakultet je otišla u London i tamo jedan dan, sasvim slučajno, saznala da ima sestru bliznakinju.

U njenim dokumentima je pisalo da nema braće i sestara, ali ona je uvek zamišljala da ima sestru.

- Imala sam zamišljenu prijateljicu koja se zvala Eni i uvek je bila sa mnom. Svima sam govorila za nju iako tada nisam znala da stvarno imam sestru - ispričala je Anais.

U decembru 2012., kada je bila u Londonu na studijama modnog dizajna, njen se život zauvek se promenio kada ju je prijatelj označio na jednoj objavi na Fejsbuku.

- Videla sam Jutjub video u kojem sam bila ja. To mi je bilo čudno jer nisam snimala video. Bila sam sigurna da je to šala, osim ako nisam bila toliko pijana da se ne sećam. Bila je to najčudnija stvar, jednostavno nisam mogla da shvatim. Kosa nam je bila ista, imala je čak i pege - što je zaista neobično za Azijatkinju. Ali, govorila je američkim naglaskom. Trudila sam da ostanem mirna, ali osećala sam da se događa nešto neverovatno - ispričala je.

Dva meseca je bezuspešno pokušavala da pronaše devojku sa videa, a onda je djevojku s videa, a onda je u februaru 2013. njen drgu ponovno ugledao devojku - u najavi za jedan film.

Anaïs Bordier Foto: Facebook/Anaïs Bordier

- Ruke su mi zadrhtale kada sam njeno ime potražila na internetu, pronašla sam Samantu Futerman. Tada sam videla datum njenog rođenja, bio je isti kao i moj. I bila je iz Koreje. Glas u mojoj glavi reako mi je da je ona moja sestra bliznakinja - priseća se ova devojka.

Nakon što je sve ispričala mami, poslala je Samanti poruku na Fesjbuku i nedelju dana čekala odogovor. U međuvremenu Samanta se pripremala za premijeru filma.

- Kada sam videla da mi je neko ko izgleda kao i ja poslao poruku prvo sam pomislila da se neki ludak dokopao moje slike. Onda sam pročitala poruku i šokirala se - otkrila je Samanta.

Tako su počele da se dopisuju i posle tri meseca odlučile da se upoznaju. Samanta je došla u London.

Anaïs Bordier Foto: Facebook/Anaïs Bordier

- Kad sam otvorila vrata, osećala sam se kao da ću pasti u nesvest. Nismo mogle da prestanemo da gledamo jedna u drugu - prepričava susret Anais.

Danas, bez obzira na to da li su zajedno ili ne, svaki put obeležavaju dan kada su se upoznale.

- Jedva čekam da ostarimo i ispričamo našim unucima priču kako smo se upoznale. Jednostavno imamo toliko toga čemu zajedno možemo da se radujemo - zaključila je Anais, a prenosi The Sun.

Video: Ogledalce, ogledalce: Video koji je pogledalo preko 10 miliona ljudi i većina se upecala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA