"Žene su razlog svih radosti, patnji i sanjarenja i treba da budu poštovane i voljene"

U najnovijoj objavi na društvenim mrežama Bogoljub Karić je istakao da biti uspešan muškarac znači iza sebe imati ženu koja je jaka, vredna, nasmejana i srećna, i da je takva žena najlepša

  • 0
devojka devojke lepota lice žena žensko lica žene Foto: PIxabay

Biznismen Bogoljub Karić poznat je po tome koliko ceni svoju porodicu, a posebno njene ženske članove. U najnovijoj objavi na društvenim mrežama Bogoljub Karić je istakao da biti uspešan muškarac znači iza sebe imati ženu koja je jaka, vredna, nasmejana i srećna, i da je takva žena najlepša.

- Upravo takve su moja Mara, Slavica, Hafa Marijana i naša sestra Olivera, ali i sve druge žene, majke, sestre, bake. Reč porodica je ženskog roda. Ljubav, sreća, sloga, budućnost - reči su ženskog roda. Domovina, sloboda, pravda, jednakost, demokratija, solidarnost - imenice su ženskog roda. I snaga je ženskog roda - napisao je Karić i dodao da su u slavu žene nastale mnoge pesme, likovna i vajarska dela, da su se zbog njih ratovi vodili.

Ističe da su žene razlog svih radosti, patnji i sanjarenja i da moraju da budu poštovane i voljene.

- Sa razlogom zauzimaju posebno mesto u našim životima i srcima. Pored svih vrlina koje poseduju moramo da priznamo da su one, pravi borci, velike lavice, koje su nas uvek gurale napred, bodrile nas i kad nije bilo sve onako kako smo planirali - kaže Karić.

- Uvek su nas dočekivale raširenih ruku sa osmehom na licu i radošću u srcu. One su majke naše dece, bake naših unuka,one su te koje nam donose najveću sreću i radost. Takve su i naše supruge,svaka od njih rodila je po četvoro dece, pa danas sa unucima imamo jednu veliku porodicu. Kada pogledam ovu sliku osetim ljubav, radost, toplinu, podršku kojom svaka od žena na obom svetu zraci - nastavio je.

- Zato, volite svoje žene, sestre, majke, učinite da se svakog dana osećaju posebno, baš kao da trudite se da ih svakoga dana učinite srećnim, jer one su to zaslužile. Volite se, poštujte se i zajedno pomerajte granice - poručio je Bogoljub Karić.

Dragi moji,biti uspešan muškarac znači imati iza sebe ženu koja je jaka vredna nasmejana i srećna.A takva žena je...Posted by Bogoljub Karić on Monday, April 26, 2021

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA