Fotografije trudnih parova koje ćete morati da pogledate više puta: Trend koji je zaludeo Instagram

U iščekivanju dolaska beba na svet, buduće tate odlučile su da provere kako bi im stajali zaobljeni stomaci njihovih supruga

  • 0

Trudnoća je najlepši period u životu svake žene. Uz sve hormonalne promene koje su pratilac drugog stanja, a koje nekad mogu da budu i te kako nezgodne, tih 9 meseci mame se ipak s radošću sećaju celog života.

Paralelno sa njima, i buduće tate prolaze kroz svojevrsne transformacije dok beba ne dođe na svet. U želji da ugode suprugama, često jedu više nego što su navikli kako bi im „pravili društvo“, takmiče se u tome ko se više ugojio – supruge ili oni, a neretko žele da oponašaju svoje „nežnije polovine“ i na društvenim mrežama dele fotografije „svojih“ trudničkih stomaka.

Na Instagramu je postalo trend deljenje fotki „trudnih očeva“ pod heštegom #pregnantdad, a zapravo je reč o fotošopiranim fotografijama budućih tata koje „koriste“ trudničke stomake svojih supruga ne bi li nasmejali i zbunili pratioce.

Komentari su urnebesni – od onih koji pišu kako ne mogu da veruju svojim očima, do šaljivih pitanja poput „Kako napreduješ?“, „Ideš li na vežbe za trudnice?“, „Šta bi više voleo da rodiš – dečaka ili devojčicu?“ do dobronamernih saveta u stilu „Mogao bi malo da smanjiš slatkiše, inače ćeš godinama skidati trudničke kilograme“.

- Ovo je najlepša fotografija nas troje – prokomentarisao je jedan tata u potpisu ispod fotošopirane fotke na kojoj se vidi njegova glava i telo supruge koja je u devetom mesecu trudnoće.

Kako vam se dopadaju ove fotke? Podelite sa nama kroz komentare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA