"Odabir bračnog partnera je najvažnija odluka u životu"

Da bi bračna zajednica bila uspešna i dugovečna, važno je da supružnici gledaju u istom smeru

  • 0
brak, venčanje Foto: Unsplash

Odluka o stupanju u brak jedna je od najbitinijih odluka koju donosimo u životu. Ako odaberemo osobu sa kojom delimo iste životne vrednosti i ciljeve, bračna zajednica će biti stabilna i harmonična. Biznismen Bogoljub Karić u najnovijoj objavi na društvenim mrežama podsetio je koliko nam je svima potrebno da u životu imamo saputnika, koji nam je podrška, oslonac, ali i mirna luka u kojoj nalazimo mir i sreću.

- Upravo zbog toga je odabir partnera sa kojim stvaramo porodicu i gradimo budućnost, najvažnija odluka u životu. To nije samo papir s kojim ulazimo u instituciju zvanu brak, nego mnogo više - naveo je Karić.

To je, otkriva, shvatio u trenutku kada je Maru odabrao za suprugu:

- Ona je moj savršeni partner u poslu, najbolji savetnik i podrška u svim prilikama i neprilikama. Ona je i divna majka posvećena roditeljstvu, podizanju i vaspitavanju naše dece...

Poznati biznismen, koji drži do tradicionalnih porodičnih vrednosti, podsetio je koliko je važno ceniti i poštovati bračnog saputnika:

- Dakle, ljudi moji, ukoliko ste uz ljubav i podršku voljene osobe uspeli da prevaziđete sva iskušenja koja život nosi, onda znajte da imate pravu osobu pored sebe i to morate da cenite i poštujete. To neizmerno poštovanje i razumevanje donelo nam je ogroman uspeh na svim poljima. Jednostavno, sve je lakše kada oboje gledate u istom smeru i radite zajedno kako bi dostigli isti cilj.  Volite se ljudi, iz ljubavi se stvaraju velika dela, ljubav pokreće svet!

Dragi moji, svima nam je potrebno da u životu imamo saputnika, koji nam je podrška, oslonac, ali i mirna luka u kojoj...

Posted by Bogoljub Karić on Среда, 05. мај 2021.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA