≫ 

"Živela sam sa majkom i 3 oca u istoj kući, do puberteta nisam znala da to nije normalno"

Sa tri oca pod jednim krovom, Rakel je rekla da među muškarcima nikada nije bilo svađe

  • 0
Otac tata dete ćerka poklon očevi Foto: Shutterstock

Svaka porodica ima svoje običaje i tradiciju, ali ipak postoje stvari koje umeju da iznenade. Jedna devojka šokirala je pratioce na društvenim mrežama kada je otkrila da je odrasla u kući sa majkom i 3 oca - biološkim ocem, bivšim očuhom i sadašnjim suprugom svoje majke.

Kako piše The Sun, Rakel Sojka na svom TikTok profilu podelila je video u kom je ispričala kako je mislila da je njena situacija sasvim normalna i da je to deo svakog detinjstva, ali mnogi se ipak ne bi složili sa njom.

Ona je objasnila da je živela sa majkom, prvim suprugom njene majke Bilom, njenim trenutnim suprugom Ričom i sopstvenim ocem Pitom.

- Živeli smo zajedno godinama - ispričala je Rakel.

- Tada sam počela da odlazim kod svojih prijatelja i videla sam da su se neke od njihovih mama ponovo udale, i sve vreme sam se pitala gde je njihov prvi suprug. Pomišljala sam da li je možda na poslu, ali su se oni uvek čudili zbog mojih pitanja.

Objasnila je da se njena majka udala za Bila kada je imala 17 godina i da je sa njim dobila dete, ali se na kraju razvela. Zatim se udala za Riča i dobila je još dvoje dece, a potom su se i od njega razvela.

@life_of_raquel#stitch with @christy_lats #growingup #notnormal #foryoupage #tellmesomething #tellme #fypシ♬ original sound - Raquel

Kada je njena mama imala 44 godine, upoznala je Pita i na kraju je dobila nju.

Pošto je rodila Rakel, majka se ponovo udala za Riča sa kojim je još uvek u braku. Pre nekoliko godina, dok je Rakel živela sa mamom i tatom Ričom, druga dva oca imala su zdravstvenih problema, pa su se preselili u njihovu zajedničku kuću.

Sa tri oca pod jednim krovom, Rakel je rekla da među muškarcima nikada nije bilo svađe.

- Uglavnom se moja mama svađala sa svom trojicom - ispričala je ova devojka.

Video je ubrzo postao virala na društvenim mrežama, a mnogi su ostali iznenađeni njenom situacijom u detinjstvu.

- Tri muškarca koji ostavljaju čarape svuda po kući? Ne, hvala - našalila se jedna korisnica, a druga je dodala da cela priča zvuči kao zanimljivo detinjstvo.

Video: Ispovest transpolitičarke iz Novog Sada: Preko nedelje sam muškarac, vikendima u Beogradu - Violeta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA