Kejt (22) ima troje dece i planira ih još: Prvi put je rodila sa 14, zbog predrasuda napustila školu

Uprkos presudama sa kojim se svakodnevno suočava, postoje mnogi roditelji koji je bezuslovno podržavaju

  • 1

Kejt (22) je majka troje dece koja na društvenoj mreži TikTok redovno objavljuje snimke u kojima deli savete mladim roditeljima i priča o iskustvu koje je proživela. Ova mlada mama prvi put je rodila sa 14 godina, drugi put sa 16, a poslednje dete je rodila kada je imala 19 godina. 

U svojim videima objašnjava kako je okolina reagovala na njenu maloletničku trudnoću, a kaže da je najveću osudu dobijala od profesora iz škole, zbog kojeg je na kraju napustila školovanje.

- Jedan profesor je stalno imao potrebu da mi se obraća tako, da bih se stalno osećala loše. Mislila sam da će mi se život raspasti i plakala bih svaki dan - priseća se Kejt.

Međutim, pored osuda bilo je i onih koji su joj pružili svu podršku, a najvažnija joj je bila ona koju je imala od strane partnera i roditelja.

- To što ovako mlada imam troje dece je najbolja stvar koju sam uradila u životu - ispričala je ova devojka.

Kejt kaže da su je roditelji podržali kada je prvi put ostala u drugom stanju, a takođe je otkrila da priželjkuje još jednu bebu.

babie sandkay Foto: instagram/babiesandkay

- Partner i ja se nadamo da ćemo uskoro dobiti i četvrto dete. Jedva čekam da razmenjujem iskustva sa drugim roditeljima i da se zajedno radujemo - kaže ova mlada mama.

Otkad je otvorila društvene mreže ljudi je često pitaju da li sa jednim partnerom ima troje dece, a posle nekoliko meseci, Kejt je odlučila da otkrije istinu.

- Prvo dvoje dece ima sa bivšim partnerom, a sina sa sadašnjim. Moja deca viđaju oca i mi smo u dobrim odnosima, to je najbitnije - objasnila je ona.

Uprkos predrasudama sa kojima se svakodnevno suočava, postoje mnogi roditelji koji imaju sličnu sudbinu kao ona i stalno je bodre komentarima podrške.

- Volite svoju decu, ja sam sa 20 godina imao četvoro dece - napisao je jedan tata, a drugi je dodao da bi nam trebalo više žena koje su voljne da imaju veliku porodicu:

- Svaka čast, devojko! Današnje devojke žele maksimalno dvoje dece ili uopšte ne žele. Nama bi trebalo više ovakvih žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA