"Poklon ne sme da bude jeftiniji od 65 evra": Mlada gostima poslala nesvakidašnja pravila za svadbu

U pravilniku stoji i da gosti nikako ne smeju da proveravaju Fejsbuk dok im se to ne kaže

  • 6
Mlada

Foto: Pixabay, Reddit/nejjy89

Anonimna mlada iz Amerike naljutila je svoje zvanice kada im je nekoliko dana pre venčanja poslala spisak sa neobičnim pravilima ponašanja. Naime, gosti su od koordinatora venčanja dobili imejl u kom su detaljno navedeni svi zahtevi mlade.

Među 15 navedenih pravila i propisa, gosti su naišli i na prilično razumne zahteve, poput pravila da ne smeju da obuku belu odeću i da moraju da dođu 15 minuta ranije. Međutim, kako popis ide dalje, tako zahtevi postaju sve ekstremniji, pa je mlada u jednom od pravila napisala da želi da gosti od frizura "ne nose ništa drugo osim jednostavne bob frizure ili repa".

Gošćama je zabranjeno da koriste "jaku" šminku i nikako ne smeju da proveravaju društvene mreže (tačnije Fejsbuk) dok im se to ne kaže.

Najneobičnija je svakako tačka osam na spisku u kojoj stoji: "Uopšte ne razgovarajte s mladom" i na kraju svi gosti moraju da donesu poklon u vrednosti od 65 evra ili više, inače će ih mlada odbiti.

Fotografija imejla objavljena je na društvenoj mreži Redit, a ljudi su oštro osudili ovu mladu.

- Ne mogu da odlučim da li gosti treba da ostanu kod kuće ili da donesu kokice i dokumentuju ovo venčanje - napisao je jedan čovek, dok se drugi našalio i dodao da bi 65 evra doneo u kovanicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktorija

    18. jul 2021 | 18:58

    Da budem iskrena ovo i nije tako lose,nece od svoje svadbe da pravi maskembal sa sljastecim haljinama i cudovisno nasminkanim zenama koje po svaku cenu zele da zasene mladu a i ne trazi mnogo para.Nase svadbe su puno skuplje i kod nas se trazi koverat a u njemu najmanje 100 evrica ako je manje posle te ogovaraju kako si dao manje nego sto kosta tvoje mesto i bolje da su zvali nekog drugog.

  • ✍️

    18. jul 2021 | 15:55

    Na taku svadbu nikad neću otići. Nemože mladeci komandovat gostima.🤷‍♀️💯

  • Qwer

    18. jul 2021 | 23:17

    Dobro je da nije nekog uslovila da spava sa njom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA