≫ 

Uređenje dečije sobe uvek je izazov: Napravite od sobe bajkoviti kutak u kom će mališani uživati

Za većinu roditelja jedan od najvećih izazova je kako urediti dečiju sobu tako da bude i lepa i funkcionalna

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Uređenje dečije sobe je izazov za sve članove porodice, a mališani neretko imaju svoje ideje kako bi kutak u kome provode najviše vremena trebalo da izgleda.

Važno je da u tom poduhvatu budu zadovoljene potrebe i želje deteta, ali i funkcionalnost i racionalna iskorišćenost prostora.

Pošto dame imaju prednost, a i sobe za devojčice su nešto složenije za uređenje, razmislite o tome da svojim princezama napravite od njihovog kutka malu bajku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Igračke Plus (@igrackeplus)

U sobi sa ovakvim nameštajem devojčice će imati osećaj kao da žive u dvorcu u kakvom su živele junakinje priča za laku noć.

Ukoliko vaše curice vole nešto svedeniji nameštaj,  uz jednostavan krevet, obradujte ih stočićem za šminkanje. Uz ovaj komad nameštaja sigurno će izazvati divljenje svojih malih drugarica.

Ono što je svakako neophodno i u sobama za devojčice, ali i za dečake su praktične police na koje  mogu da slože igračke, ali i knjige i razne druge stvarčice kako bi izbegli nered u sobi. Praktična polica sa pregradama je uvek idealno rešenje.

Deca vole da u svom kutku imaju i mesto za prijem drugara, pa je tako mali beli stočić za dečije "kafenisanje" rešenje za sve - i za devojčice i za roditelje. Dok se roditelji budu družili u jednoj prostoriji, devojčice će priuštiti sebi "šoljicu razgovora" u dečijem prostoru. I osećaće se kao prave velike dame.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Igračke Plus (@igrackeplus)

Deca će se obradovati i ako im sobu uredite tako što ćete im sobu opremiti Kid Kraft kuhinjicom koja se savršeno uklapa u prostor za igru i druženje.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Igračke Plus (@igrackeplus)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Г

    27. avgust 2021 | 10:10

    Нажалост, ово је прескупо за већину грађана Србије. А друго, дете то брзо прерасте. Треба учити дете да буде задовољно оним што има. Мислим да је погрешно да девојчице имају дворце у соби.

  • Kole 33333

    27. avgust 2021 | 10:04

    Jel ima neato za decake?

  • Lgbt

    27. avgust 2021 | 20:03

    Zasto za decake posebno? I decaci vole barbike, vole i pegle i rerne i vole zivotinjke da gaje. Recimo vole pilice i golubove i prasice i krave. Decaci vole svee gde mogu da se dokazu kao zemljoradnici ili vulkanizeri ili rudari ili vatrogasci ilu vojnici ili LGBT. Vole i odcepljenje delova teritorije To je tek igra na nivou, pogotovu kad im Comicka da pravac a ne pita vladu u kojoj ucestvuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA