≫ 

Kćerka priredila tati šampionu nezaboravan doček: Malo zlato vrednije od olimpijskog

Skakala je, vrištala i mahala nožicama, a Maks Vitlok svoju najvredniju medalju nije dobio u gimnastici, već kada mu se rodila ova mala

  • 1

Olimpijski šampion Maks Vitlok očekivao je standardan doček po sletanju u London - masu neznanaca koji navijaju i mašu zastavicama, predstavnike medija, kolege sportiste i možda nekog od članova porodice. Ova poslednja "grupa" mu se odjavila, pod izgovorom da ne žele da budu u gužvi.

To je bila samo slatka laž, jer svi su se pojavili i sa sobom poveli Maksovu trogodišnju ćerku Vilov. Ona je cičala, cupkala i tapšala ručicama pre nego što se zaletela u tatin zagrljaj da mu se obisne oko vrata. Tako je Maks umesto olimpijskog nosio svoje zlato.

Maks Vitlok nastupao je za Veliku Britaniju. U ekipnoj konkurenciji stigli su do četvrtog mesta. Jedina nada im je bila pojedinačna konkurencija. Maks je briljirao na konju sa hvataljkama skorom od 255,76 što je bilo dovoljno da uzme zlatnu medalju.

Video: Njihova radost je neprocenjiva: Najslađe porodično obaranje ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA