Mama šokirala javnost zbog psovanja i konzumiranja alkohola u prisustvu dece: "To mi olakšava život"

Video snimak u kom s osmehom navodi koje stvari radi pred decom brzo je postao viralan na društvenim mrežama

  • 1
Indifferent mom chatting smartphone drinking beer instead taking care of baby  Neodgovorna mama beba žena pije Ilustracija; Foto: Shutterstock

Skoro svaki roditelj napravi nenamernu grešku u vaspitanju deteta, pa zbog toga važi mišljenje da niko u životu ne može da nam pomogne i odmogne kao što to mogu roditelji.

Deca kopiraju šablon ponašanja oca i majke i to kasnije projektuju u svom životu, pa bi zbog toga roditelji trebalo da budu obazrivi kada pričaju i kako se ponašaju u prisustvu mališana.

Ustaljeno je mišljenje da pred decom ne treba psovati, pričati o neprikladnim temama i konzumirati alkohol i cigarete, a jedna mama iz Amerike većinu navedenih stvari radi upravo u prisustvu svoje dece.

Na društvenoj mreži TikTok ova mama objavila je video snimak u kom s osmehom navodi koje sve neprikladne stvari radi pred decom.

- Konzumiram alkohol, psujem kao mornar i svaki dan im dajem da jedu brzu hranu. Koga briga? To mi olakšava život - napisala je ova mama u video zapisu.

Hvaleći se svojim roditeljstvom ispod snimka napisala je: "Klub loših mama", što je zgrozilo ostale roditelje, pa su joj uputili lavinu negativnih komentara.

- Ne mogu da verujem da se neko hvali činjenicom da je loš roditelj - napisala je jedna žena, a druga je dodala da se oseća loše zbog dece koja su prinuđena da odrastaju na taj način.

Po svemu sudeći, ova mama nije mogla da izađe na kraj sa negativnim komentarima, pa je obrisala društvene naloge i nestala sa socijalnih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    26. avgust 2021 | 13:39

    Bravo mama 👏. Svi cugamo više poslije djece 🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA