≫ 

Posle 11 pobačaja, bračni par se odlučio na usvajanje, a onda se desilo čudo: Sada imaju 10 dece

Njena priča je privukla mnoge korisnike društvenih mreža i nikoga nije ostavila ravnodušnim

  • 0
Dougherty Dozen

Foto: Instagram/doughertydozen

U današnje vreme nekima je nezamislivo da imaju i dvoje dece, a desetoro je mnogima nemoguća misija, ali Ališa Doerti (40) ih ima upravo toliko. Majka desetoro dece postala je poznata, a njeni videi viralni zbog impresivnih kuliranskih veština.

Ališa je jednom prilikom rekla da na namirnice nedeljno troši više od 800 evra. Ona je odlučila da otvori profil na društvenoj TikTok i pokaže ljudima kako izgleda "sasvim običan dan" majke desetoro dece.

Naime, u jednom snimku, Ališa je odlučila da ispriča svoju životnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Suprug i ja smo devet godina bezuspešno pokušavali da dobijemo dete. Doživela sam 11 pobačaja, a onda sam 2011. godine odlučila da me to neće slomiti - ispričala je Ališa sa suzama u očima i dodala:

- Prišla sam suprugu i pitala ga šta misli o tome da usvojimo dete, a on je bez razmišljanja pristao.

Srećni zbog odluke koju su doneli, bračni par Doerti je dobio zvanično odobrenje i njihovo prvo dete je trebalo da stigne u njihov dom za samo šest dana. Međutim, da sreća bude veća, Ališa je saznala da je u drugom stanju.

- Nisam mogla da verujem svojim očima kada sam videla pozitivan test. Našoj sreći nije bilo kraja, a mi smo naravno usvojili dete koje smo takođe silno želeli - rekla je ova žena.

Od 2011. godine, pa sve do sada, Ališa je rodila još troje i usvojila petoro dece. 

Njena priča je privukla mnoge korisnike društvenih mreža, a zbog popularnosti koju je stekla, Ališa čak i novčano profitira od video-snimaka koje objavljuje.

@doughertydozen##36SecondsOfLightWork Does this count as a workout? ##9to5 ##MorningRoutine ##LargeFamilyLiving ##MomLife ##MealPrep♬ original sound - Ruby

 

Ljudi su oduševljeni brzinom kojom sprema obroke i priprema decu, a mnogi su je pitali da li poseduje određene supermoći.

- Ti si žena za divljenje. Toliko toga si proživela, a opet si sjajna majka i supruga. Siguran sam u to da imaš moći i da nećeš da nam kažeš - napisao je jedan čovek.

Video: Porodica sa petoro svoje dece usvojila još sedmoro: Njihova srca su puna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA