Igračke koje će deca obožavati i kad porastu: Meke su, nežne i bude najlepše uspomene

Nepogrešiv izbor za svakog mališana

  • 0

Foto: Promo

Od najranijih dana, bebe obožavaju plišane igračke. Sa mekim prijateljima odlaze na spavanje, one su prva stvar koju uzmu u ruke kada se probude, sa njima se najčešće igraju tokom dana...

Čak i kada malo porastu, mališani se ne odvajaju od svojih plišanih prijatelja. Psiholozi objašnjavaju da mede, zeke i plišane lutke deci ulivaju sigurnost kakvu osećaju kad su u maminom zagrljaju.

Materijali od kojih se prave ovakve igračke moraju da budu vrhunskog kvaliteta, da ne izazivaju alergijske reakcije kod dece i da budu prijatni na dodir. To je veliki izazov za proizvođače, jer je teško napraviti igračke koje će zadovoljiti sve navedene kriterijume.

Održavanje higijene dečjih mekanih prijatelja često zna da predstavlja izazov za roditelje, jer mnoge igračke nije moguće prati na visokim temperaturama koje su neophodne kako bi bile uklonjene sve fleke i mikrobi, a da igračke ne izgube oblik i boju.

Bade-mantili, pončo i posebni peškiri koji se koriste posle kupanja, napravljeni od pamuka vrhunskog kvaliteta, sa igračkama na kapuljačama koje su zaštitni znak kompanije Eves Wonderland ispunjavaju sve kriterijume.

Pored toga što će ih mališani obožavati jer su prijatni, meki i nežni na dodir, oni su u isto vreme i lagani i sigurni za održavanje na visokim temperaturama.

Paleta boja, počev od bele, preko bebi-roze i nebo-plave do intenzivne tirkizne postojane su godinama, a igračke na kapuljačama neće izgubiti oblik, što se često događa sa punjenim igračkama.

Dodatna prednost Eves Wonderland asortimana za najmlađe je u tome što se vaši mališani nijednog trenutka ne mogu povrediti dok se igraju mekim prijateljima na kapuljačama. Većina meda, zeka i ostalih plišanih prijatelja koje možemo da nađemo u prodavnicama igračaka ima dugmiće umesto očiju, nosa i usta, a na Eves Wonderland bade-mantilima, pončima i peškirima za kupanje to je dizajnerski bezbedno rešeno za mališane – lica su urađena u vezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA