Sestre priznale sa čim se susreću i koliko je teško pronaći ljubav: "Dobijamo nepristojne ponude"

Trojke, koje su veoma bliske, kažu da nikada ne bi volele da su rođene kao jedinice, ali da ih komentarisanje njihovo fizičkog izgleda iscrpljuje

  • 4
Terrytriplets

Printskrin: TikTok/terrytriplets

Roditelji trojki Lisa (49) i Paul Teri (47) u početku su mislili da će dobiti samo jedno dete, ali, sudbina je ipak imala malo drugačiji plan. U 12. nedelji trudnoće, Lisa je otkrila da nosi tri devojčice, a osamnaest godina kasnije, one su izrasle u prelepe tinejdžerke.

Kalei, Elisa i Šerina su osamnaestogodišnje identične trojke i influenserke koje na društvenoj mreži TikTok svakodnevno objavljuju video-snimke u kojima dele neprijatna iskustva i situacije sa kojima se redovno susreću.

Kako kažu, najviše ih boli činjenica da ih ljudi uvek upoređuju i misle da je zanimljivo kada zaključe da je jedna lepša ili zgodnija od druge dve.

- Imale smo mnoštvo neprijatnih situacija. Dešava se da momak priđe i meni i sestrama kako bi povećao svoje šanse da bude sa bar jednom - ispričala je Elis.

Sestre, koje su veoma bliske, kažu da nikada ne bi volele da su rođene kao jedinice, ali da im komentarisanje njihovog fizičkog veoma smeta.

- Iako smo sve različite, mi smo ipak jedno. Nije lepo kada neko kaže da je jedna od nas tri lepša, deblja ili ružnija. Najgore od svega je što muškarci misle da je to kompliment - rekla je Kalei.

Sestre otkrivaju da teško pronalaze ljubav, jer je momcima čudno da imaju devojku koja ima dve identične sestre.

- Dešavale su se sitacije da nas momci pomešaju, pa im bude neprijatno. Ali, takvih je malo. Uglavnom dobijamo veoma nepristojne ponude - iskrena je Šerina.

Pored ljubavnih problema, sestre objavljuju i zanimljive priče iz života, pa su zbog njih postale veoma popularne na društvenim mrežama.

- Roditelji su nas oblačili u istu odeću, a mama bi uvek dodala šnalu različite boje za svaku, kako bi nas raspoznavala. Ali, mi smo bile luckate, pa bismo ih uvek zamenile - ispričale su identične trojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    18. septembar 2021 | 13:18

    Izrasle u prelepe tinejdzerke????? Nit' su prelepe,nit' su zgodne.

  • gasterbajter

    18. septembar 2021 | 14:11

    Sta je ovo?bajka o tri praseta?:)

  • Перагеније

    18. septembar 2021 | 14:37

    Мени су слатке - са тим буткицама...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA