Ima 15-oro dece, a u kući joj je kao u apoteci: Otkrila je kako uspeva da napravi red

Ova žena je heroj današnjice, jer ima i biološku i usvojenu decu, a urednosti njene kuće se svi dive

  • 2

Za svaku ženu i domaćicu koja ima porodicu jedan od najvećih izazova je kako da joj kuća bude sređena, čak ako ima samo jedno ili dvoje dece koji su stalno u akciji.

Keli, mama koja podiže 15-oro dece, podelila je na TikToku kako uspeva da održava dom urednim i čistim, tako da su sve stvari budu na svom mestu.

Mnogi se na društvenim mrežama čude mami Keli kako uspeva u ovom poduhvatu, a ona je sve iznenadila kada je pokazala gde i kako spavaju njena deca.

U video-snimku koji je podelila objasnila je da joj ljudi često postavljaju pitanja gde spavaju tolika njena deca.

Keli je otkrila da deca dele sobu sa braćom i sestrama koji su većinom slične starosne dobi, a u većini spavaćih soba spava po dvoje ili troje dece.

Samo Kelina osmogodišnja kćerka ima svoju sobu, jer je jedino dete te starosne dobi. Takođe, Keli je otkrila da ona i njen muž dele svoju sobu s bebom koji ima četiri meseca.

Keli ima i nekoliko usvojene dece, ali je odbila da pratiocima na društvenim mrežama otkrije koja su njena biološka, a koja usvojena deca.

- U redu je da pitate, ali suprug i ja ne želimo to da podelimo i obeležimo time decu koju smo usvojili. To su sve naša deca - bila je kategorična Keli.

Mnogi su se oduševili ovim njenim stavom i iskazali poštovanje prema njenom roditeljstvu, a posebno prema sposobnosti da joj kuća bude čista i tip-top sređena uz toliko dece.

- Zadivljen sam kako imate toliko dečaka u sobi, a sve je čisto i uredno - napisao joj je jedan pratilac.

Drugi je dodao:

- Vaša kuća je besprekorno čista uz toliku decu. Izgleda kao da je iz nekog časopisa.

Keli je rekla da nije baš uvek tako i objasnila da i njena deca nekada imaju loš dan, pa stvari bacaju iza kreveta, ali uz dobru organizaciju i podelu posla sve se postigne i brzo dovede u red.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♥️

    18. oktobar 2021 | 23:50

    Bravo mama

  • Nena

    20. oktobar 2021 | 08:01

    jeste primetili da u sobama nema igracaka, knjiga, niceg uobicajenog za bilo koju sobu????kakvo ulepsavanje za slikanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA