≫ 

Mami zbog kćerkine kilaže prete socijalnom službom: "Ovo je zlostavljanje!"

Beba je prilično krupna, posebno u poređenju sa majkom koja je visoka157 centimetara i ima 50 kilograma

  • 0

Video: Na rođenju je imala 3kg, sada sa 14 meseci nosi odeću za trogodišnju decu

Kada je sa 18 godina rodila prelepu devojčicu koja je bila teška 3,3 kilograma, Kajla je mislila da je kćerka povukla njene gene i da će biti sitna i vitka. Međutim, devojčica je brzo napredovala i sada, sa 14 meseci nosi odeću namenjenu za trogodišnju decu.

Mlada mama na društvenoj mreži TikTok svakodnevno objavljuje video-snimke, a kada su pratioci videli njenu kćerkicu malo je reći da ih je prizor iznenadio. Video je postao viralan i ima više 9 miliona pregleda, a Kajla se našla na udaru pojedinaca, koji su je optužili da zlostavlja dete.

- Nije zdravo da dete sa 14 meseci bude ovoliko krupno, pusti je da hoda i da se normalno razvija. Ovo je zlostavljanje - napisala je jedna žena, a Kajla joj nije ostala dužna:

- Ona je aktivna beba i prohodala je sa 10 meseci. Nemojte da mi govorite šta da radim sa svojim detetom. Dobro se hrani i zdrava je.

Iako je objasnila ljudima da je njena kćerkica potpuno zdrava, neki se nisu zaustavili tu, pa su joj zapretili socijalnom službom.

- Razmišljam da se raspitam da li mogu da prijavim ovu ženu socijalnoj službi i da joj oduzmu dete - glasio je komentar jednog čoveka.

Međutim, Kajla je otkrila da je razgovarala sa doktorima i da su joj rekli da je sa bebom sve u redu.

- U porodici njenog oca su svi visoki i krupni, tako da je ona, očigledno, povukla na njih - zaključila je ova devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA