≫ 

Mamu osuđuju jer su joj deca vegetarijanci: "Sama ih školujem, tako će bolje naučiti"

Njen profil na društvenoj mreži Instagram prati više od pola miliona ljudi

  • 4
Ellen Fisher Foto: Instagram/ellenfisher

Sigurno ste bar jednom pomislili kako bi bilo dobro da spakujete ceo život u nekoliko kofera i uputite se sa svojom porodicom negde daleko.

Iako se takvo maštanje u večini slučajeva pretvori u prihvatanje surove realnosti, Elen Fišer (34) je ipak odlučila da san pretvori u javu.

Sa suprugom Endrjuom ima četvoro dece, a pre tri godine doneli su odluku da se presele na ostrvo Maui i ostvare sve ono o čemu su maštali.

Njihova ljubavna priča počela je pre više od 15 godina kada su bili tinejdžeri, a iz dečije ljubavi rodio se brak i njihova preslatka deca.

Ova 34-godišnjakinja je pre nekoliko godina otvorila nalog na društvenoj Instagram i postala veoma popularna, a njenu svakodnevicu prati više od pola miliona ljudi. Elen sa svojim pratiocima deli privatne detalje iz života svoje porodice, pa je tako jednom prilikom otkrila da decu školuje sama i još neke zanimljive detalje.

- Suprug, deca i ja samo vegetarijanci. Bilo bi suludo da pored ovoliko voća i povrća na ostrvu jedemo meso - rekla je Elen.

Kako kaže, hleb sama mesi i peče, a većinu namirnica gaje kako bi dodatno uštedeli.

- Mnogi me osuđuju jer misle da nije fer prema deci da im uskraćujem meso, ali to je moj izbor i moja deca. Ljudi se čude što deca ne idu u školu, a ja im kažem da će bolje naučiti uz mene, nego uz profesore u školi - zaključila je ona.

- Mislim da nije u redu primoravati decu da jedu samo voće i povrće. Njima su potrebni i proteini kako bi se pravilno razvijali - napisala je jedna žena.

Druga je dodala da bi deca trebalo da idu u školu zbog socijalizacije:

- Razumem da si ih posle nekoliko godina povukla iz škole, ali da uopšte ne idu nije u OK. Deci je potrebno druženje, napravićete od njih asocijalne osobe.

Video: Ova mama je jednim urnebesnim snimkom objasnila kako je to kad imaš decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    16. novembar 2021 | 16:57

    Kad neko umisli da je posisao svu pamet ovog sveta, a glupa i tupa k'o ćuskija. Čuj: ,, Moja deca, moja odluka". Da li to znači da ima pravo i da ih lišava njihove volje i njihovih života? Jadna deca takvih roditelja

  • Mikica

    16. novembar 2021 | 17:22

    Moja duhovna podrška ovoj ženi i toj familiji. A ovi koji se mešaju u to su idioti. Upravo pojedoh juneće ćevape i nemam nikakav problem s ljudima koji ih ne jedu, ili ne vole, iz bilo kog razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA