Majka neće da prisustvuje kćerkinom venčanju jer se zaljubila u njenog verenika

- Slomila mi je srce - ispričala je buduća mlada

  • 3
Nesrećna mlada, venčanje Foto: Shutterstock

Da su porodični odnosi veoma komplikovana stvar, odavno je poznato. Međutim, kroz dobru komunikaciju za većinu situacija postoji rešenje.

Ipak, za neke to jednostavno nije moguće. U takvoj situaciji našla se i jedna mlada, koje je svoje iskustvo podelila na forumu za venčanja i napisala da je njena mama, koju je oduvek obožavala, priznala da gaji osećanja prema njenom budućem mužu, odnosno svom budućem zetu.

- Slomila mi je srce - ispričala je neimenovana mlada.

Ona je napisala da joj je majka rekla da zbog toga neće doći na njeno venčanje, a čak joj je i priznala da bi podlegla iskušenju, ukoliko bi joj se za to ukazala prilika.

- Verena sam za divnog muškaraca koga sam upoznala pre otprilike dve godine. Imamo zaista lepu vezu i boljeg partnera ne bih mogla da poželim - napisala je ona i dodala da je njen verenik vrlo vezan sa njenom porodicom i da su često išli zajedno na planinarenje ili kampovanje.

- Vikednom je moj verenik igrao tenisa sa mojojm mamom i ona je to uvek inicirala, jer joj je bilo navodno drago da što se tako slažu - napisala je ova devojka.

- Mama mi je kasnije ispirčala da je godinama nesrećna u braku sa mojim ocem i da se uz mog partnera oseća onako kako se nikada uz mog oca osećala nije. Najviše me je pogodilo što mi je priznala da bi bila bliska sa njim, kada bi joj se ukazala prilika za to. Rekla je kako ne bi mogla da sputava svoja osećanja - dodala je buduća mlada.

Posle prvobitnog šoka, ona je nazvala oca i sve mu ispričala.

- Rekao je da odlazi iz kuće u hotel i da će tamo biti dok mama ne dobije nekakvu terapiju (aludirajući na to da je bolesna). Međutim, moj verenik se sada veoma udaljio do mene što me čini još nesrećnijom - napisala je ona.

Mnogi na forumu su se zgrozili njenom pričom.

- Ne samo da je to što tvoja mama oseća neprikladno, već je strašno što je to uopšte podelila sa tobom. Ako je već tako, trebalo je da se distancira i to na način da ne uništava živote svih vas oko nje - bio je jedan od oštrih komentara.

- Očigledno je da se tvoja mama trenutno bori i da prolazi kroz veoma režak period, ali svojim postupkom je narušila odnos sa tobom. Sada bi trebalo da se usredsrediš na povezivanje sa svojim verenikom. Prihvati činjenicu da tvoj odnos sa majkom više nikada neće biti isti - bio je jedan od komentara na forumu i saveta za buduću mladu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pihhh

    17. novembar 2021 | 15:53

    Danasnjih roditelja.

  • Natasa

    18. novembar 2021 | 09:50

    Dajte sliku zeta hahhhaaa

  • pera

    18. novembar 2021 | 05:17

    bar je bila iskrena,bolje nego ganjati zeta dok ne podlegne iskusenju.ovako je bar dala sansu kcerci da ga udalji od nje.tko razumije/shvatice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA