≫ 

Kada se dečija igra obistini: Fotografija sestara iz detinjstva postala stvarnost

Sestre su odlučile da sve zabeleže fotografijama koje će zavek ostati uspomena na njihov najemotivniji trenutak u životu

  • 1

Svako je u detinjstvu imao igru koju je najviše voleo. Jedni su crtali imaginarne prijatelje i zamišljali da sa njima razgovaraju, devojčice su glumile frizerke, a svi su imali jednu želju - da mašta i zamišljeni svet postanu stvarnost.

Upravo se to dogodilo sestrama Bri i Šalet koje su se kao devojčice igrale balonima i stavljale ih ispod majice, glumeći da su trudnice.

Da je tada neko rekao šestogodišnjoj Bri i četvorogodišnjoj Šalet da će dečija igra posle 29 godina obistiniti, verujemo da bi pomislile da se neko šali s njima.

Međutim, život i sudbina su upleli svoje prste. Njihova dečija igra je postala stvarnost, a balone su zamenile prave bebe.

Sestre su odlučile da sve zabeleže fotografijama koje će zavek ostati uspomena na njihov najemotivniji trenutak u životu.

- Kada smo saznale da smo u isto vreme trudne, rekla sam joj odmah: Sećaš li se slike?". Obe smo se setile zabeležene fotografije i počele smo istovremeno da se smejemo i plačemo - rekla je Bri.

Prva fotografija je nastala 90-ih, gde su Bri i Šalet devojčice obučene u spavaćice ispod kojih su stavile balone i na taj način imitirale trudničke stomake.

- Odlučile smo da napravimo istu fotorgafiju sa pravim trudničkim stomacima, a sada smo slikale i kćerkice na identičan način - rekla je Šalet, a Bri je dodala da će ove fotografije mnogim ljudima vratite lepe uspomene:

- Toliko devojčica može da se poistoveti sa tim igrama u detinjstvu. Nadam se da ćemo inspirisati ljude da se sete tih vremena i tog malog sveta, sada kada užurbano živimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA