≫ 

Mamu osudili zbog kilaže bliznakinja, ona oštro odgovorila: "One su zdrava deca"

Mnogi su rekli da bi decu trebalo da stavi na neki režim ishrane

  • 3

Roditeljska uloga je jedna od najzahtevnijih sa kojim se većina ljudi u svom životnom veku susretne. Pored toga što se svaki roditelj trudi da bude najbolji svojoj deci, mnogi se susreću i sa osudom, netraženim savetima i pogledima okoline, pa se raspravlja o vaspitanju, izgledu, o tome kako je dete odeveno.

Sa takvom situacijom se suočila i Aleksis LaRu, mama dve sedmomesečne bliznakinje.

Ona na svom profilu na društvenoj mreži TikTok redovno deli videe svoje porodice, a kada je pokazala svoje kćerke, koje imaju po devet kilograma, našla se na meti oštrih komentara.

Mnogi su osudili Aleksis i rekli da bi decu trebalo da stavi na neki režim ishrane, jer su pojedinci procenili da one imaju više kilograma nego što bi to trebalo.

Pored kritika su usledili i saveti, pa su neki pisali da ne bi trebalo da im daje grickalice i da bi deca trebalo da smršaju.

Ipak, mlada mama nije ostala ravnodušna, pa je odlučno odgovorila na kritike i rekla da su njena deca savršeno zdrava i da nije mogla ni da pretpostavi da bi neko mogao da pomisli da napiše da bebe moraju da smršaju.

- To što vi niste navikli da vidite ovakve bebe, ne znači da treba da kritikujete moju decu. Zamislite da bebi od sedam meseci morate da kažete da pazi šta da jede. To nije normalno. Nikada to ne bih mogla da uradim - rekla je ona.

Jedna osoba je napisala i da deca izgledaju krupnije od nje, što je samo jedan u nizu komentara, budući da je video pogledan više od 45 miliona puta.

Ipak, neki su stali u odbranu devojčica i mlade mame, pa su napisali da su to dve zdrave srećne bebe, koje verovatno napreduju brže od ostale dece istog uzrasta.

- Savršeno normalna pojava - napisala je jedna osoba.

- Vaše bebe su zdrave i voljene. Žao mi je što ima ovoliko negativnih komentara - dodala je druga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laloš

    4. decembar 2021 | 16:20

    Za mladu mamu to te osuđuju one koje umesto bebe šetaju đukele 💯🦃🦃🦃🐒

  • nowayway

    4. decembar 2021 | 20:27

    Moje dete je sa 3 meseca imalo 9 kg, a pritom sam ga samo dojila! i na kraju krajeva sta se koga tice?🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA